Volop KKD-voetbal op het programma: pak 3.45 keer je inzet!

Vrijdag staat er weer een nieuwe speelronde van de Keuken Kampioen Divisie op het programma, waarin alle teams tegelijk in actie komen. Zo speelt koploper PEC Zwolle tegen Jong Ajax, gaat Heracles op bezoek bij FC Den Bosch en neemt Dylan Vente het met Roda JC op tegen Almere City. Check de odds van Holland Casino!

Heracles
© PROSHOTS | 30-09-2022 08:00

PEC Zwolle – Jong Ajax: PEC Zwolle wint (1.48)

Ondanks de onverwachte thuisnederlaag tegen ADO Den Haag in de vorige speelronde, staat PEC Zwolle nog steeds bovenaan in de Eerste Divisie. De Blauwvingers hebben evenveel punten en hetzelfde doelsaldo als mededegradant Heracles, maar staan op basis van het gemaakte aantal goals hoger. Vrijdag komt nummer tien Jong Ajax op bezoek, dat in de vorige speelronde hard onderuitging tegen MVV (4-1). Op een overwinning van PEC Zwolle staat een quotering van 1.48.


Almere City – Roda JC: Vente scoort en wint (3.45)

Roda JC-aanvaller Dylan Vente loopt 1 op 1 in de KKD. De oud-Feyenoorder tekende in de vorige wedstrijd tegen FC Eindhoven voor zijn zevende en achtste doelpunt van het seizoen en is hard op weg de topscorerstitel van de eerste periode te pakken. Mocht de aanvaller in de uitwedstrijd tegen Almere City opnieuw scoren en daarbij ook nog eens winnen, dan verdien je 3.45 keer je inleg terug. 

FC Den Bosch – Heracles: Heracles win ten houdt de nul (3.10) 

Doelman Michael Brouwer van Heracles heeft dit seizoen het vaakst de nul gehouden in de Keuken Kampioen Divisie. De goalie hield in vijf van de acht wedstrijden zijn doel schoon. Vrijdag gaat hij met Heracles voor de vierde overwinning op rij. Daarvoor moet wel worden afgerekend met FC Den Bosch, dat slechts drie punten pakte uit de laatste zes wedstrijden. Als Heracles wint en de nul houdt, pak je 3.10 keer je inzet.