KKD-trein dendert door: pak bijna acht keer je inzet met deze wedcombo!

Het midweekse programma zit er weer op en dat betekent dat de Keuken Kampioen Divisie weer wordt hervat. Vanavond komen onder meer ADO, Roda JC, Heracles en FC Eindhoven in actie. Met een combinatie van deze wedtips pak je bij Holland Casino 7.875 keer je inzet!

Thomas Verheydt, spits van ADO Den Haag
© PROSHOTS | 21-10-2022 08:00
 

ADO Den Haag – De Graafschap: Verheydt scoort (2.25)

Thomas Verheydt is lekker begonnen aan de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie. De spits van ADO was twee keer trefzeker tegen NAC (1-2) en kroonde zich tot matchwinner tegen FC Eindhoven (1-0). Ook in de beker was de Hagenees afgelopen weekend trefzeker voor zijn ploeg. Vrijdag staat Verheydt met zijn ploeg tegenover De Graafschap, dat na Jong FC Utrecht het meeste tegengoals kreeg in de KKD. Scoort Verheydt voor zijn vierde wedstrijd op rij?

TOP Oss – Roda JC: Vente scoort (2.00)

Er staat dit seizoen geen maat op Roda-spits Dylan Vente. De Rotterdammer loopt met elf treffers één op één in de Eerste Divisie en staat dik bovenaan in het topscorersklassement. De laatste twee wedstrijden was Vente goed voor drie goals. Vrijdag reist hij met de Kerkraders af naar TOP Oss, dat achttiende staat in de competitie. Slaagt Vente er opnieuw in te scoren?

Heracles – FC Eindhoven: Heracles wint (1.75)

Met Heracles en FC Eindhoven staan er twee hoogvliegers tegenover elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De thuisploeg ging vorige week weliswaar onderuit tegen PEC Zwolle, maar is nog altijd koploper. FC Eindhoven verloor dit seizoen pas twee keer en staat knap derde. Heracles bekerde deze week door nadat het na strafschoppen te sterk was voor Roda JC. Boeken de Almeloërs tegen Eindhoven hun tweede zege deze week?

Wedcombo KKD 21-10