Kijktip 04-01-2022: Halfjaaroverzicht Keuken Kampioen Divisie

Het ontbreekt vandaag aan live wedstrijden op televisie. Niet dat er helemaal niet wordt gevoetbald, want in Engeland staan de EFL Cup play-offs op het programma, is er Spaans voetbal aangaande de Copa del Rey en in Frankrijk hervat men de strijd om de Coupe de France. Zoals gezegd is geen zender in Nederland bereid hier live verslag van te doen. Geeft ook verder niet, want we hebben een toffe kijktip voor je.

Robert Muhren van FC Volendam viert de 0-3 met fans in de uitwedstrijd bij De Graafschap
© VoetbalVandaag Images | 04-01-2022 15:03

Om 17.00 uur kun je namelijk op ESPN 2 kijken naar het halfjaaroverzicht van de Keuken Kampioen Divisie 2021/2022. Dat gaat dus om de eerste helft van het lopende seizoen. Het voetbalprogramma laat je een uur lang genieten van gespeelde wedstrijden op het tweede niveau van Nederland.Om alvast in de stemming te komen, bovenstaand een jaaroverzicht 2021 van de top 10 Keuken Kampioen Divisie goals. Ben jij het eens met de gekozen volgorde en mis je wellicht nog goals?

Heb jij geen tijd om in te schakelen om 17.00 uur? Omdat je bijvoorbeeld werk hebt ofzo, in de file staat of boodschappen moet doen?. Als je interactieve televisie hebt, zou je kunnen overwegen de opnamefunctie in te schakelen. Check ook de ESPN nederland tv gids voor nog veel meer doelpunten.