Keuken Kampioen Divisie dendert door: pak tien keer je inzet!

Vrijdag staan er weer zes wedstrijden op het programma in de Keuken Kampioen Divisie. Zo wil Jong AZ de stijgende lijn voortzetten tegen TOP Oss, ontvangt PEC FC Eindhoven en gaat een worstelend ADO op bezoek bij Telstar. Wij stelden een wedcombo voor je samen waar je tien keer je inzet mee kan terugverdienen!

Thy, spits van PEC Zwolle
© PROSHOTS | 11-11-2022 07:00

TOP Oss – Jong AZ: Jong AZ wint (2.60)

Na een flitsende seizoenstart was Jong AZ het even kwijt in de Keuken Kampioen Divisie. Toch heeft het elftal van Maarten Martens de weg omhoog inmiddels weer gevonden. De belofteploeg van de Alkmaarders boekte knappe zeges op VVV en Roda JC, waardoor het zichzelf nu terugvindt op de vijfde plaats in de KKD. Opponent TOP Oss verloor liefst vijf van de laatste zes wedstrijden en staat achttiende. Op papier is Jong AZ dus favoriet voor de zege.


PEC Zwolle – FC Eindhoven: PEC Zwolle wint (1.615)

PEC Zwolle is na de nederlaag van tegen directe concurrent MVV afgezakt naar de derde plaats in de Eerste Divisie. De achterstand van de Blauwvingers op koploper Heracles bedraagt slechts twee punten, en dat gat wil PEC maar al te graag dichten. Daarvoor moet allereerst worden gewonnen van FC Eindhoven, dat vierde staat. Pakt de ploeg van Schreuder na de 0-5 zege op Oss door in de KKD?

Telstar – ADO Den Haag: Telstar wint (2.40)

Telstar neemt het vrijdag in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De thuisploeg is al sinds 16 september ongeslagen en boekte onder meer een prima zege op Roda JC. Het ADO van Dirk Kuyt blijft in zwaar weer. De nederlaag tegen VVV van vorige week betekende de tweede nederlaag op rij, waardoor de Hagenezen zijn afgezakt naar de zeventiende plek. Vergroot Telstar de malaise van ADO?

Wedcombo KKD (11-11)