Jong Ajax ontvangt kwakkelend Willem II: pak bijna vier keer je inzet!

De dertiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie wordt afgesloten met een ontmoeting tussen Jong Ajax en Willem II. Beide ploegen boeken de laatste weken wisselende resultaten en dus belooft het een interessante wedstrijd te worden. Met deze wedtips pak je bij bookmaker Holland Casino tot liefst 3.85 keer je inleg!

Christian Rasmussen, spits van Jong Ajax
© PROSHOTS | 31-10-2022 09:55
  • Tip: Jong Ajax wint (2.55)
  • Tip: Jong Ajax wint en beide ploegen scoren (3.85)
  • Tip: Christian Rasmussen scoort (2.95

Jong Ajax boekt goede resultaten tegen KKD-hoogvliegers

Jong Ajax kende een superstart van het seizoen door met ruime cijfers te winnen van Heracles, De Graafschap en NAC. Daarna zat de klad er even in bij de belofteploeg, maar de laatste weken worden er weer knappe resultaten geboekt. Zo won de ploeg van Heitinga bij Almere City en speelde het gelijk tegen VVV en PEC. Doen de Amsterdammers tegen Willem II, dat slechts één van de laatste vijf wedstrijden won, goede zaken in de KKD? Als Jong Ajax wint pak je 2.55 keer je inleg.

Twee doeltreffende ploegen

Zowel Jong Ajax als Willem II weet dit seizoen het net wel te vinden. De thuisploeg wist maar in drie van de elf duels niet het net te vinden, terwijl de bezoekende ploeg ruim twee maanden geleden voor het laatst niet tot scoren kwam in de KKD. Weten beide ploegen maandag weer het net te vinden en gaat Jong Ajax met de zege aan de haal? Daar staat een odd van 3.85 op.

Rasmussen on fire

Bij Jong Ajax zijn de ogen gericht op Christian Rasmussen. De 19-jarige spits van de nummer 13 van de KKD was in de laatste twee wedstrijden allebei trefzeker. Daardoor is de Deen samen met Lucca topscorer van het tweede team van Ajax. Scoort Rasmussen tegen Willem II voor zijn derde keer op rij? Op een goal van de Deen staat een quotering van 2.95.