Alle beloftenteams in actie in de KKD: win dik negen keer je inleg met deze wedcombo!

Vanavond wordt er weer volop gevoetbald in de Keuken Kampioen Divisie. Op het tweede niveau van Nederland komen alle belofteteams van Ajax, PSV, AZ en FC Utrecht in actie. Wij hebben een wedcombo voor je samengesteld waar je bij Holland Casino 9.2 keer je inzet kan winnen!

Adil Ramzi, trainer van Jong PSV
© PROSHOTS | 24-10-2022 10:51

Jong FC Utrecht – PEC Zwolle: PEC Zwolle wint (1.615)

PEC Zwolle bereikte afgelopen week de tweede ronde van het bekertoernooi door een minimale zege op streekgenoot HHC Hardenberg (0-1). Nu zijn de ogen van de blauwvingers weer volledig gericht op de Keuken Kampioen Divisie, waar een uitwedstrijd met Jong FC Utrecht wacht. De Domstedelingen pakten slechts twee punten uit de laatste vijf wedstrijden en zijn hekkensluiter van de competitie. Een wedstrijd waar PEC Zwolle op papier dus favoriet is. Wint de ploeg van Schreuder in stadion Galgenwaard?


Jong PSV – Helmond Sport: Jong PSV wint (2.00)

Jong PSV krijgt maandag bezoek van provinciegenoot Helmond Sport. De belofteploeg verloor in de laatste vijf wedstrijden slechts één keer en bleef in de vorige speelronde knap overeind tegen MVV. In Maastricht speelde de ploeg van Adil Ramzi met 1-1 gelijk. Helmond Sport beleeft een minder lekkere periode: de Brabanders verloren drie van de laatste vier wedstrijden en staan negentiende in de KKD. Pakt Jong PSV de volle buit op de Herdgang?

Jong AZ – Telstar: Telstar wint (2.85)

Waar Jong AZ nog uitstekend aan het seizoen begon met twaalf punten uit de eerste vijf wedstrijden, zit er de laatste weken zand in de motor bij de ploeg van Maarten Martens. Er werd sinds 5 september niet meer gewonnen en vier van de laatste vijf wedstrijden werden zelfs verloren. Tegenstander Telstar verkeert daarentegen wel in goede vorm. De afgelopen vier wedstrijden bleven de witte leeuwen ongeslagen en de laatste twee duels werden zelfs gewonnen. Pakken de Velsenaren maandag wederom drie punten?

Wedcombo KKD (24-10)