ADO Den Haag vs Almere City: Wedden op de KKD kansen en odds

Vrijdagavond neemt ADO Den Haag het op tegen Almere City in een wedstrijd die zeker spannend zal worden. Beide teams zijn op zoek naar de drie punten in de strijd om promotie, en er is volgens de bookmakers geen duidelijke favoriet in deze wedstrijd. Als je een gokje wilt wagen op deze wedstrijd, bekijk dan zeker de laatste kansen en wedtips van VoetbalVandaag, het algoritme heeft wel een duidelijke favoriet gevonden.

Cars Jeans Stadion ADO Den Haag , Dutch Keuken Kampioen Divisie football Season 2021 / 2022 , ADO - Jong Utrecht ADO player Thomas Verheydt
© VoetbalVandaag Images | 28-04-2022 07:38

Head to Head statistieken ADO Den Haag - Almere City

Er zijn niet heel veel Head to Head statistieken van ADO Den Haag tegen Almere City om erbij te halen. De twee ploegen stonden de laatste jaren slechts twee keer tegenover elkaar. De laatste keer in november van 2021, toen wist ADO met 1-3 te winnen in Almere in de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd. Almere City kwam nog wel voor na 12 minuten in de eerste helft, echter nog voor rust stond de 1-2 op het scorebord. In de 90+3 minuut werd de 1-3 gemaakt. Bij die wedstrijd hadden de bookmakers Almere City als favoriet aangewezen met 43.5% kans, tegen 36.4% voor ADO.

De andere wedstrijd kunnen we heel kort over zijn. Dat was in september van 2014 waar de twee teams het tegen elkaar opnamen in de KNVB beker. Na de reguliere speeltijd stond het 1-1, aan het einde van de verlenging was het 2-2. Er moesten penalty's aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen.Huidige vorm van ADO Den Haag en Almere City

Om te beginnen met de thuisploeg en de nummer vijf van de Keuken Kampioen Divisie, ADO Den Haag. De laatste drie wedstrijden heeft de ploeg uit de hofstad allemaal tegen jong teams gespeeld. Alleen van Jong AZ werd er gewonnen met 0-1. Daarna werd zowel tegen Jong PSV (2-2) als tegen Jong FC Utrecht (1-1) gelijk gespeeld. Van de laatste vijf wedstrijden werden en drie gewonnen en vervolgens twee gelijk gespeeld.

Almere City heeft van de laatste vijf wedstrijden er ook drie winnend afgesloten. De laatste wedstrijd uit bij Top Oss won de ploeg met 2-3. Daarvoor werd er twee keer verloren, thuis van NAC Breda (1-2) te sterk en ook uit bij FC Eindhoven (3-1) werden geen punten gehaald. Almere City staat op dit moment op plek 13 van de ranglijst.

Bookmaker odds en kansen ADO Den Haag tegen Almere City

Voor de wedstrijd van ADO Den Haag en Almere City zijn de bookmakers het er unaniem over eens dat de ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn:

Het algoritme van VoetbalVandaag heeft een duidelijk een meer uitgesproken mening en doet een voetbal voorspelling. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 55.1% kans dat ADO Den Haag gaat winnen. De odds voor die kans berekening zouden uitkomen op slechts 1.81.