Feyenoord en PSV strijden om de Johan Cruijff Schaal: odds, wedtips en tv-gids!

Feyenoord en PSV openen vrijdagavond het seizoen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Dat betekent een strijd tussen de Rotterdamse landskampioen en de Eindhovense bekerwinnaar. Bookmaker JACKS.NL heeft weer een uitgebreid aanbod aan weddenschappen in huis!

Wieffer en Gimenez strijden tegen Obispo
© PROSHOTS | 04-08-2023 08:00
  • Speciale wedtip: Beide teams scoren twee keer (6.50)
  • Wedtip: Gimenez scoort (2.60)
  • Wedtip: Bakayoko scoort (4.90)

De aanvallende spelopvatting van Slot en Bosz

Met Feyenoord-trainer Arne Slot en PSV-coach Peter Bosz weet je één ding zeker: naast dat de organisatie verdedigend goed moet staan is er ook ruimte om aan te vallen. Dat betekent dat we wel eens een open wedstrijd zouden kunnen gaan aanschouwen in De Kuip waarbij beide defensies wel eens kunnen worden verrast in de counter, zeker aangezien beide Nederlandse ploegen voorin over de nodige snelheid beschikken. Scoort zowel Feyenoord als PSV twee keer, dan krijg je door het spelen van de verhoogde odd op JACKS.NL 6.50 keer je inzet terug!

Veilig en betrouwbaar

Men to watch: Gimenez en Bakayoko

Afgaand op de laatste wedstrijden van Feyenoord en PSV tegen respectievelijk Benfica en Nottingham Forest is er aan beide kanten één speler die goed in de gaten gehouden moet worden. Aan de Rotterdamse kant heb je Santiago Gimenez, de spits die de winnende goal maakte voor Mexico op de Gold Cup en na één week vakantie alweer terugkeerde. Gimenez maakte meteen weer een prima goal tegen Benfica en voor een doelpunt van hem krijg je 2.60 keer je inleg bij de bookmaker.

Aan de kant van PSV steekt Johan Bakayoko in een goede vorm. Samen met Noa Lang moet het gevaar van de Eindhovenaren mede van hem komen. Tegen Forest was Bakayoko de man die het enige doelpunt van de wedstrijd wist te maken, maar meerdere keren nam hij het Engelse doel onder vuur. Voor een goal van Bakayoko staat een odd van 4.90.

Feyenoord – PSV live op TV

Het duel tussen Feyenoord en PSV is vrijdag 4 augustus om 20.00 live te zien op het open kanaal van ESPN.