Manchester derby in de FA Cup: 100x je inleg als City wint!

De finale van de Engelse FA Cup tussen Manchester City en Manchester United staat zaterdag op het programma. In aanloop naar deze prachtwedstrijd staat in ieder geval één ding vast: de beker gaat naar Manchester. Maar naar wie? Pakken Guardiola en Aké na de Premier League-titel nu ook de FA Cup? Meld je aan bij JACKS.NL en pak 100x je inleg als Manchester City de FA Cup wint!

Nathan Aké, verdediger van Manchester City en het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 02-06-2023 12:00

Manchester City moest in de Premier League lange tijd in de achtervolging op Arsenal, maar in de slotfase van het seizoen wisten de Citizens de koppositie over te nemen en beslag te leggen op de Engelse landstitel. Het seizoen van de zesvoudig FA Cup-winnaar zit er echter zeker nog niet op. City speelt 10 juni de finale van de Champions League en strijdt zaterdag eerst nog om de Engelse FA Cup tegen Manchester United. JACKS.NL pakt rondom deze stadsderby uit met een prachtige welkomstactie. Wint City de beker, dan pak je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder 50 of 100 keer je inzet bij de bookmaker!

50 of 100x je inzet als City wint van Man U

Meedoen

  1. Meld je aan bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Stort minstens € 20 voor de verhoogde quotering van 50.00, stort minstens € 100 voor de verhoogde quotering van 100.00.
  3. Zet in op "Toernooiwinnaar, Manchester City".

De FA Cup-finale live op tv

Manchester City - Manchester United begint om 16:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport en de BBC.