Voetbal TV-gids: Feyenoord en AZ hervatten Europees avontuur!

Feyenoord en AZ vervolgen donderdag hun jacht op Europees eremetaal. Feyenoord neemt het in de eigen Kuip op tegen AS Roma, AZ gaat op bezoek bij Anderlecht. Lees hier waar je de wedstrijden live volgt. Daarnaast stellen we je op de hoogte van een aantal interessante acties van bookmaker Jack's.

Tijjani Reijnders in actie voor AZ
© PROSHOTS | 13-04-2023 07:00

Feyenoord - AS Roma live op TV

Feyenoord - AS Roma is een herhaling van de Conference League-finale van verleden jaar. De Rotterdammers verloren die wedstrijd met een minimale marge en zullen donderdag dan ook gebrand zijn op revanche. Je ziet de clash tussen Slot en Mourinho om 18:45 uur live op Veronica en ESPN 2.

Anderlecht - AZ live op TV

AZ rekende in de achtste finale van de Conference League knap af met Lazio en mag het nu opnemen tegen Anderlecht. De ploeg van Jansen wacht donderdag eerst een uitwedstrijd tegen onze zuiderburen. Anderlecht - AZ begint om 21:00 uur en wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN 2.

100x je inzet voor minimaal twee goals bij Feyenoord - AS Roma

Bookmaker Jack's heeft een speciale welkomstactie voor alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Zij pakken namelijk tot 100x hun inzet als er twee of meer doelpunten vallen in De Kuip. Spelers die minstens € 20 storten, pakken 50x hun inzet, spelers die minstens € 100 storten, zien hun inleg 100x terug als er twee goals vallen!

  1. Meld je aan bij Jack's.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Klik hier en zet in op 'Totaal aantal doelpunten meer dan 1.5'. Klopt jouw voorspelling, dan win je 50 of 100 keer je inleg!
50 of 100x je inzet bij minimaal 2 goals bij Feyenoord - AS Roma

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.

Verhoogde quoteringen Europese eindzeges Feyenoord en AZ

Ook voor bestaande spelers van 24 jaar en ouder heeft Jack's iets leuks. Zij hebben de quotering voor een eindzege van de Rotterdammers namelijk flink verhoogd. Waar deze normaliter op 15.00 staat, hebben zij deze nu op 22.50 gezet! Deze actie geldt ook voor AZ. Winnen zij de Conference League, dan pak je met de verhoogde boosted odd niet 5.50, maar 7.75 keer je inleg! Onderstaand leggen wij uit hoe het werkt.

  1. Ga naar de actiepagina van Jack's.
  2. Log in op je account.
  3. Klik op 'Claim nu'. Je wordt nu doorverwezen naar de bonussectie.
  4. Claim de bonus 'odd boosts Feyenoord & AZ'.
  5. Ga weer naar de actiepagina en klik bij stap 2 op 'Feyenoord - winnaar Europa League' en/of 'AZ - winnaar Conference League'.
  6. Je kunt nu gebruikmaken van de verhoogde quoteringen.