Win 100x je inzet voor de juiste winnaar bij Sevilla - AS Roma!

De Puskás Aréna in Boedapest vormt woensdag het decor voor de finale van de Europa League. Sevilla en AS Roma zullen de strijd met elkaar aangaan om de felbegeerde beker. Kroont Mourinho of Mendilibar zich tot kampioen van Europa? Meld je aan bij JACKS.NL en pak tot wel 100x je inleg als je de juiste winnaar van Sevilla - AS Roma voorspelt!

Georgino Wijnaldum, middenvelder van AS Roma
© PROSHOTS | 31-05-2023 08:00

Sevilla is absoluut geen onbekende in de Europa League. De Spanjaarden schreven de beker in 2014, 2015, 2016 en 2020 achter hun naam en gaan nu voor de vijfde overwinning in negen (!) jaar tijd. De Rojiblancos troffen met PSV een Nederlandse ploeg in de knock-outfase in het tweede toernooi van Europa. Vervolgens was Sevilla te sterk voor Fenerbache, Manchester United en Juventus. Het team van Mendilibar weet dus wel hoe zij grootmachten moeten uitschakelen. Sevilla beleeft in La Liga met een elfde plek een belabberd seizoen, maar het kan zichzelf alsnog het Europese podium opwerken als het wint van AS Roma. De winnaar van de Europa League verschaft zichzelf namelijk een ticket voor de Champions League.

50 of 100x je inzet voor juiste winnaar Sevilla - AS Roma

AS Roma kan woensdag Europese geschiedenis schrijven door als eerste ploeg achtereenvolgens de Conference League en de Europa League te winnen. De ploeg van Mourinho bereikte de finale door in de knock-outfase af te rekenen met achtereenvolgens RB Salzburg, Real Sociedad, Feyenoord en Bayer Leverkussen. Roma greep in de Serie A naast Champions League-voetbal, maar de ploeg van Mourinho heeft nog een vangnet met deze finale.

50 of 100 keer je inleg

Rondom het prachtige affiche tussen Sevilla en AS Roma pakt bookmaker JACKS.NL uit met een interessante promotie, waarbij je 50 (bij storting € 20) of 100 (bij storting € 100) keer je geld wint. Iedereen van 24 jaar en ouder die na maandag 29 mei 12:00 uur een account heeft aangemaakt bij JACKS.NL komt in aanmerking voor deze welkomstactie. Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Meld je aan bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50.00, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Kies op de wedstrijdpagina onder "Wedstrijdwinnaar" jouw voorspelling van wie er gaat winnen.

Sevilla - AS Roma op tv

Sevilla - AS Roma wordt woensdag 31 mei om 21:00 uur live uitgezonden op Veronica en ESPN. Bekijk alle voetbalgerelateerde programma's op onze pagina Voetbal op TV.