Voetbal op tv: weerzien Ajax en AZ met Premier League clubs!

Ajax en AZ gingen twee weken geleden beide onderuit tegen hun Engelse opponent. Zowel de Amsterdammers als de Alkmaarders kwamen er de gehele wedstrijd niet aan te pas en gingen met twee en drie doelpunten verschil ten onder. Donderdagavond staat voor beide Noord-Hollandse ploegen het weerzien met de clubs uit de Premier League op het programma. Kunnen ze dit keer een betere indruk achterlaten?

Josip Šutalo, verdediger van Ajax
© PROSHOTS | 08-11-2023 16:00

Ajax en AZ live op tv

Ajax trapt voor de tweede keer deze groepsfase af om 18:45 uur. Op bezoek bij AEK Athene begon de ploeg van John van 't Schip, destijds nog onder leiding van Maurice Steijn, ook om 18:45 uur en werd er een punt mee naar huis genomen. De wedstrijd in de Europa League op donderdag thuis tegen Brighton is live te zien bij Veronica, dat om 18:00 uur begint met de voorbeschouwing. ESPN 2 zal de wedstrijd ook live uitzenden. In groep B is Ajax met twee punten uit drie wedstrijden hekkensluiter en heeft het de punten hard nodig.

In groep E van de Europa Conference League doet AZ het niet veel beter. De Kaasboeren wonnen weliswaar van Legia Warschau, maar staan met drie punten uit evenveel wedstrijden eveneens onderaan. Het zal geen gemakkelijke taak zijn deze laatste plek te verlaten. AZ reist af naar Birmingham en neemt het om 21:00 uur op tegen Aston Villa, de ploeg van Unai Emery die in de Premier League afgelopen weekend pas hun derde nederlaag leed. De wedstrijd is live te volgen bij Veronica en ESPN 2.

INCLUSIEF GRATIS ESPN 1

JACKS.NL special

Net als voor Feyenoord en PSV in de Champions League heeft JACKS.NL een special voor Ajax en AZ in hun Europese confrontaties. Komen zowel de Amsterdammers als de Alkmaarders in de eerste helft tot scoren, levert dat 7.50 keer je inzet op bij de bookmaker!

Voetbal op tv

Verschillende wedstrijden in de groepsfase van de Europa League zijn donderdagavond live te zien op tv. Het aanbod bij ESPN ziet er als volgt uit:

18:45 uur: Toulouse - Liverpool (ESPN 3)

18:45 uur: Slavia Praag - AS Roma (ESPN 4)

21:00 uur: AEK Athene - Olympique Marseille (ESPN 3)

21:00 uur: Atalanta - Sturm Graz (ESPN 4)

Op ESPN zijn tevens alle hoogtepunten van andere wedstrijden in de Europa en Europa Conference League te zien. Het schakelprogramma Studio Europa start om 18:45 uur. Na afloop van alle wedstrijden worden op het Vlaamse Canvas en op Veronica aan het eind van de avond samenvattingen uitgezonden van de gespeelde Europese wedstrijden. Het Europees voetbalmagazine begint op Canvas om 23:05 uur. Op Veronica starten de samenvattingen van de Europa en Europa Conference League om 23:30 uur.