Voetbal op TV: Ajax en PSV live in de Europa League!

Ajax en PSV spelen donderdag hun tweede wedstrijd in de tussenronde van de UEFA Europa League. PSV ontvangt om 18:45 uur Sevilla, terwijl Ajax om 21:00 uur op bezoek gaat bij Union Berlin. Lees hier waar je de Europese verrichtingen van deze Nederlandse topploegen live ziet!

John Heitinga, trainer van Ajax
© PROSHOTS | 22-02-2023 22:00

PSV - Sevilla live op tv

PSV staat na de 3-0 nederlaag van vorige week in Sevilla voor een behoorlijk pittig karwei om alsnog door te stromen naar de volgende ronde van de Europa League. In aanloop naar dat duel lukte het de ploeg van Ruud van Nistelrooij afgelopen weekend in de Eredivisie niet om te winnen van FC Utrecht. Staat het vizier van de Eindhovenaren donderdag wel weer scherp en flikken ze het om de volgende ronde te bereiken? Je ziet het om 18:45 uur live op Veronica en ESPN 2.

Union Berlin - Ajax live op tv

Ajax - Union Berlin eindigde vorige week zoals het begon: 0-0. De Amsterdammers kwamen nog goed weg met een afgekeurde goal, waardoor op papier alles nog mogelijk is voor de ploeg van Heitinga. Donderdag om 21:00 uur neemt het het opnieuw op tegen de nummer drie van de Bundesliga. Stunt Ajax en bereikt het de volgende ronde van de Europa League? Je ziet Union Berlin - Ajax om 21:00 uur live op Veronica en ESPN 2.


Naast PSV - Sevilla en Union Berlin - Ajax staan er nog zes wedstrijden op het programma in de tussenronde van de Europa League. Met prachtaffiches als Manchester United - FC Barcelona (ESPN) en AS Monaco - Bayer Leverkussen (ESPN 2) kom je als voetballiefhebber niks tekort. Bekijk het volledige programma op onze pagina Voetbal op TV.

Wedden op PSV en Ajax

Om nog meer uit jouw avond te halen, kun je ook inzetten op de voetbalwedstrijden van donderdagavond. Zo pak je via de prijsboosts van Holland Casino wel 3.60 keer je inzet als PSV wint en er minstens drie doelpunten vallen. Ook op Union Berlin - Ajax staat een fraaie prijsboost: als Ajax wint en beide teams scoren, zie je je inzet 6.50 keer terug!