Simons en Gakpo weer belangrijk voor PSV? Odds tot vijf keer je inzet!

PSV boekte vorige week een overtuigende 1-5 zege op bezoek bij FC Zürich. Donderdag staan de ploegen weer tegenover elkaar, maar nu in het Philips Stadion. Zijn Xavi Simons en Cody Gakpo net als vorige week weer op stoom voor de Eindhovenaren? Pak tot vijf keer je inzet bij Holland Casino!

Xavi Simons juicht nadat hij heeft gescoord voor PSV
© PROSHOTS | 13-10-2022 08:00
  • Tip: PSV wint en er vallen vier of meer doelpunten (2.25)
  • Tip: Gakpo scoort twee of meer doelpunten (5.00)
  • Tip: Vertessen scoort (2.30)

 

Na de pijnlijk nederlaag op bezoek bij Cambuur (3-0) was PSV erop gebrand in Zwitserland haar eerste overwinning van de Europa League-campagne te boeken. Dat ging de ploeg van Ruud van Nistelrooij aardig af: de Brabanders stonden met rust al op een 0-4 voorsprong en stapten uiteindelijk met een 1-5 zege de bus in. Is PSV donderdag opnieuw te sterk en vallen er vier of meer doelpunten, dan pak je 2.25 keer je inleg.

Gakpo

Cody Gakpo benadrukte afgelopen weekend weer eens hoe belangrijk hij is voor PSV. De Oranje-international kroonde zich met een fraai doelpunt tot matchwinner in Heerenveen (0-1). Een aantal dagen daarvoor was Gakpo met twee goals en een assist ook al belangrijk in Europees verband. Vindt hij thuis ook het netje? Op een goal van de 23-jarige aanvaller staat een quotering van 1.833. Als hij er twee maakt, pak je vijf keer je inleg.

Simons

Vertessen was tegen FC Zürich meteen belangrijk met twee doelpunten. De Belg viel tegen Heerenveen echter geblesseerd uit, waardoor het nog onzeker is of hij er donderdag weer bij is. Ook Xavi Simons was tegen FC Zürich trefzeker. De middenvelder is met acht doelpunten en vier assists nu al van grote waarde voor zijn nieuwe ploeg. Weet de nummer twee van de topscorersranglijst donderdag weer te scoren, dan pak je 2.15 keer je inleg.