PSV naar Noorwegen: 5.50 keer je inleg voor een goal van Europees clubtopscorer Veerman!

PSV verzekerde zich vorige week door een knappe 2-0 zege op Arsenal van overwintering in de Europa League. In aanloop naar de Eredivisie-topper tegen Ajax gaan de Eindhovenaren donderdag op bezoek bij Bodø/Glimt. Sluit de formatie van Ruud van Nistelrooij een sterke groepsfase af met drie punten? Zet in bij Holland Casino en pak tot wel 5.50 keer je inzet!

Joey Veerman, middenvelder van PSV
© PROSHOTS | 03-11-2022 08:00
  • Tip: PSV wint (2.10)
  • Tip: PSV wint en er vallen minstens drie doelpunten (2.85)
  • Tip: Veerman scoort (5.50)

PSV mag nog hopen op groepswinst 

Het is al zeker dat PSV en Arsenal doorgaan in groep A van de Europa League. Het is alleen nog even de vraag wie er met de groepswinst aan de haal gaat en dus vrijgesteld is van een Europese tussenronde. Koploper Arsenal is met twaalf punten favoriet voor de winst, PSV heeft er twee minder. Bodø/Glimt staat derde in de poule en als dat zo blijft spelen de Noren na de winterstop een tussenronde voor de Conference League. Wie gaat er donderdag vandoor met de zege? Op een overwinning van PSV staat een odd van 2.10, als Bodø/Glimt wint pak je 3.25 keer je inleg.


Wedstrijden van PSV zijn dit seizoen over het algemeen bijzonder vermakelijk. Er vielen in totaal al 74 (!) goals in hun wedstrijden in de Europa League en de Eredivisie. Daarbij komt ook nog eens de terugkeer van aanvallers Noni Madueke en Luuk de Jong, die ook regelmatig het net weten te vinden. Vallen er donderdag minstens drie goals en wint PSV, dan pak je 2.85 keer je inzet!

Veerman al vijf keer trefzeker in Europa

Door zijn goal tegen Arsenal heeft Joey Veerman zich naast Cody Gakpo genesteld als topscorer van PSV in de Europa League. Ook in de voorrondes van de Champions League was de middenvelder al twee keer trefzeker voor de Eindhovenaren. Veerman blijkt dus een veelscorende middenvelder in Europees verband. Op een nieuwe goal van de enkelvoudig international staat een odd van liefst 5.50!