PSV gaat voor revanche tegen Sevilla: tot 100x je inleg als Eindhovenaren scoren!

PSV staat door de harde 3-0 nederlaag in Sevilla op de afgrond van uitschakeling in Europa. Donderdag mogen de Eindhovenaren het in eigen huis proberen goed te maken. Scoort PSV, dan pak je bij Jack's als nieuwe speler van 24 jaar ouder 50 tot 100x je inleg!

Luuk de Jong, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 23-02-2023 08:00

Elf goals in laatste drie thuiswedstrijden voor PSV

PSV beleefde geen hele prettige aanloop naar het terugduel met Sevilla. De nummer vier van de Eredivisie speelde gelijk tegen FC Utrecht (2-2) en profiteerde daarom niet optimaal van het puntverlies van FC Twente en AZ. Wel kwam PSV dus twee keer tot scoren. Ook in eigen huis scoren de Eindhovenaren er de laatste tijd lustig op los; in de laatste drie wedstrijden kwam het namelijk tot elf doelpunten. Maakt PSV het publiek in de Europa League opnieuw aan het juichen, dan pak je 50 of 100 keer je inzet!

Meedoen

  1. Registreer je bij Jack's.
  2. Stort geld op je account. Minimaal €20 voor de boosted odd van 50, minimaal €100 voor de boosted odd van 100.
  3. Zet voor PSV - Sevilla in op "Totaal aantal doelpunten door PSV Eindhoven, meer dan 0.5" (Let op: je kunt maximaal €1 inzetten.)
50 of 100 keer je inzet als PSV scoort tegen Sevilla

PSV - Sevilla live op tv

PSV - Sevilla begint donderdag om 18:45 uur en is live te zien op Veronica en ESPN 2. Bekijk de volledige voetbalgids op de pagina Voetbal op TV.