PSV aast op eerherstel na blamage: win tot 8.5 keer je inzet!

Met een pijnlijke 3-0 nederlaag tegen SC Cambuur beleefde PSV dit weekend een absoluut dramatische hervatting van de Eredivisie. De ploeg van Ruud van Nistelrooij zal de kater donderdag weg moeten spoelen met een overwinning tegen FC Zürich, dat de rode lantaarn draagt in groep A. Bij Holland Casino maak je kans op 8.50 keer je inzet!

Cody Gakpo
© PROSHOTS | 06-10-2022 07:00

FC Zürich en PSV wachten nog op eerste overwinning

  • Tip: PSV wint en er vallen drie of meer doelpunten (2.20)
  • Tip: Gakpo scoort en PSV wint (2.80)
  • Tip: Gakpo scoort twee of meer doelpunten (8.50)

PSV kwam tot dusver pas één keer in actie in de Europa League. De Eindhovenaren speelden het openingsduel in eigen huis tegen Bodo/Glimt gelijk (1-1) en zagen hun tweede groepswedstrijd bij Arsenal afgelast worden door het overlijden van koningin Elizabeth. FC Zürich kwam wel twee keer in actie, en verloor allebei de duels met Arsenal en Bodo/Glimt met 2-1. Beide ploegen hebben dus nog niet gewonnen en zullen dan ook alleen genoegen nemen met een zege.

PSV was dit Eredivisie-seizoen al 28 keer trefzeker in acht wedstrijden. Het is dan ook niet gek dat de Brabanders over het hele seizoen al meer tien wedstrijden speelden waarin drie of meer goals vielen. Als dat donderdag weer gebeurt en PSV er ook nog eens met de zege vandoor gaat, pak je 2.20 keer je inleg. De Eindhovenaren kunnen vertrouwen putten uit het feit dat FC Zürich vier van de laatste vijf wedstrijden verloor.

Hoge odd voor hoofdrol Gakpo

Cody Gakpo is dit seizoen enorm belangrijk voor PSV. De aanvaller loopt 1 op 1 in de Eredivisie en was in het duel tegen Bodo/Glimt ook al trefzeker. Als Gakpo donderdag weer scoort en PSV wint, verdien je 2.80 keer je inzet. Als de international wint en er zelfs twee maakt, wordt de quotering liefst 8.50!