100 keer je inleg als er minimaal twee goals vallen bij Feyenoord - AS Roma!

Feyenoord neemt het donderdag in de kwartfinale van de Europa League op tegen AS Roma. Om de Europese avond van de Rotterdammers nog specialer te maken voor de voetbalkijker pakt Jack's uit met een interessante welkomstactie. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk 50 tot 100x hun inzet als er twee of meer doelpunten vallen! Ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker een interessante verhoogde quotering in petto!

Santiago Gimenez, spits van Feyenoord
© PROSHOTS | 12-04-2023 12:00

Feyenoord - AS Roma is een herhaling van de finale van de Conference League vorig jaar. Aangezien de manschappen van Slot met 1-0 verloren, zullen zij uit zijn op revanche tegen de Romeinen. De koploper van de Eredivisie begint het tweeluik met een thuiswedstrijd. Vallen daarin twee doelpunten, dan pak je als nieuwe speler 50 (bij storting € 20) of 100 (bij storting € 100) keer je inzet!

  1. Meld je aan bij Jack's.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Klik hier en zet in op 'Totaal aantal doelpunten meer dan 1.5'. Klopt jouw voorspelling, dan win je 50 of 100 keer je inleg!

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.

50 of 100x je inzet voor minimaal twee goals bij Feyenoord - AS Roma

Verhoogde quoteringen eindzege Feyenoord en AZ

Ook voor bestaande spelers van 24 jaar en ouder heeft Jack's iets leuks. Zij hebben de quotering voor een eindzege van de Rotterdammers namelijk flink verhoogd. Waar deze normaliter op 15.00 staat, hebben zij deze nu op 22.50 gezet! Deze actie geldt ook voor AZ. Winnen zij de Conference League, dan pak je met de verhoogde boosted odd niet 5.50, maar 7.75 keer je inleg! Onderstaand leggen wij uit hoe het werkt.

  1. Ga naar de actiepagina van Jack's.
  2. Log in op je account.
  3. Klik op 'Claim nu'. Je wordt nu doorverwezen naar de bonussectie.
  4. Claim de bonus 'odd boosts Feyenoord & AZ'.
  5. Ga weer naar de actiepagina en klik bij stap 2 op 'Feyenoord - winnaar Europa League' en/of 'AZ - winnaar Conference League'.
  6. Je kunt nu gebruikmaken van de verhoogde quoteringen.

Feyenoord - AS Roma en Anderlecht - AZ live op TV

Feyenoord - AS Roma begint donderdag om 18:45 uur en is live te volgen op Veronica en ESPN 2. Anderlecht - AZ is om 21:00 uur eveneens te zien op Veronica en ESPN 2. Bekijk het volledige voetbalprogramma op onze pagina Voetbal op TV.