Voetbal op TV: hier zie je de Europese wedstrijden van Feyenoord en AZ live!

Feyenoord en AZ spelen donderdag beide een cruciale terugwedstrijd in Europa. De Rotterdammers krijgen in de Europa League bezoek van Shakhtar Donetsk, terwijl AZ in het AFAS Stadion een voorsprong verdedigt tegen Lazio Roma. Lees hier waar je beide wedstrijden live ziet. Daarnaast geven we een aantal wedtips mee!

Orkun Kokcu, aanvoerder van Feyenoord
© PROSHOTS | 14-03-2023 18:37

Feyenoord - Shakhtar Donetsk live op TV

Het leek in de heenwedstrijd in Warschau even mis te gaan voor Feyenoord, toen de ploeg van Slot diep in de tweede helft op achterstand kwam tegen Shakhtar Donetsk. Gelukkig voor de Rotterdammers zette invaller Ballaude met een schitterende kopbal de terechte 1-1 eindstand op het scorebord. Donderdag wordt om 18:45 uur de terugwedstrijd gespeeld in De Kuip. De Europa League-wedstrijd is live te zien op Veronica en ESPN 2.

AZ - Lazio Roma live op TV

AZ verschafte zich vorige week in het Olympisch Stadion in Rome een uitstekende uitgangspositie voor de return. De Alkmaarders waren met 1-2 te sterk voor Lazio en hebben aan een gelijkspel dus genoeg om door te stromen naar de laatste acht in de Conference League. Maken de manschappen van Jansen de stunt compleet en knikkeren ze Lazio uit Europa? Je ziet het om 21:00 uur live op Veronica en ESPN 2.

Wedden op Feyenoord en AZ

Bookmaker Holland Casino heeft weer een uitgebreid wedaanbod voor de Europese wedstrijden van Feyenoord en AZ. Zo pak je liefst 2.95 keer je inleg voor een Alkmaarse zege. Op een overwinning van Feyenoord staat een quotering van 1.50. Ook staan er een aantal verhoogde odds klaar voor Feyenoord - Shakhtar. Zo pak je wel 3.45 keer je inleg als de Rotterdammers winnen.