Fraaie welkomstactie Jack's: 100x je inzet als Feyenoord scoort tegen Shakhtar!

Feyenoord hervat haar Europa League-avontuur donderdag met een uitwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Om deze Europese voetbalavond nog specialer te maken, heeft bookmaker Jack's een mooie welkomstactie in huis voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Zij pakken namelijk 50 tot 100x hun inzet als de Rotterdammers scoren tegen Shakhtar!

Arne Slot, hoofdtrainer van Feyenoord
© PROSHOTS | 09-03-2023 07:00

Spannende groepsfase Feyenoord

De ploeg van Slot doorging een bloedstollende groepsfase in de Europa League. Midtjylland, Lazio, Sturm Graz en Feyenoord pakten allemaal acht punten, maar op basis van resultaat ging Feyenoord ervandoor met de groepswinst. Daardoor mochten ze de tussenronde overslaan. Shakhtar werd derde in zijn Champions League-poule. In de tussenronde rekenden de Oekraïners na strafschoppen af met Rennes, waardoor het het nu mag opnemen tegen Feyenoord. Het heenduel wordt donderdag vanwege de oorlog gespeeld in Warschau. Is de koploper van de Eredivisie daar trefzeker, dan zie je je inzet 50 tot 100 keer terug bij Jack's!


Iedereen van 24 jaar of ouder die ná dinsdag 7 maart 12:00 uur een account heeft aangemaakt bij Jack's maakt aanspraak op deze promotie. Stort je minimaal € 20 op je account, dan ontvang je de boost van 50 keer je inleg. Bedraagt jouw eerste storting minstens € 100, dan pak je 100x je inleg als Feyenoord scoort.

50 tot 100x je inzet als Feyenoord scoort tegen Shakhtar

Meedoen

  1. Meld je aan bij Jack's.
  2. Stort minstens € 20 (voor de 50x-boost) of minstens € 100 (voor de 100x-boost) op je account.
  3. Zet in op "Totaal aantal doelpunten Feyenoord, meer 0.5".

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.