Feyenoord kan zege in Europa League goed gebruiken: hoge odds bij Jack’s!

Feyenoord gaat donderdag op bezoek bij Sturm Graz. De ploeg van Arne Slot walste in de heenwedstrijd met 6-0 over de Oostenrijkers heen en dat kunstje zal hij vanavond ongetwijfeld willen overdoen. Boeken de Rotterdammers een belangrijke zege in de Europa League? Pak tot 3.70 keer je inzet bij Jack’s!

Santiago Gimenez, spits van Feyenoord
© PROSHOTS | 27-10-2022 08:00
  • Tip: Feyenoord wint (2.02)
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (3.70)
  • Tip: Giménez scoort (2.45)

Alles nog mogelijk

Het is na vier speeldagen nog bloedstollend spannend in groep F van de Europa League. Feyenoord, Lazio, Sturm Graz en Midtjylland staan allemaal op vijf punten en dus liggen alle scenario’s nog op tafel. Voor beide ploegen is het dan ook erop of eronder donderdag. Pakt Feyenoord net als in september weer de drie punten tegen Sturm Graz? Op een Rotterdamse zege staat een quotering van 2.02. Als de thuisploeg wint, pak je 3.55 keer je inleg.

Free Bet tot €100!

Feyenoord heeft moeite het doel schoon te houden

Sinds de klinkende 6-0 zege op Sturm Graz in september hield Feyenoord slechts in 1 van de zeven wedstrijden het doel schoon. Moet goalie Justin Bijlow tegen Oostenrijk opnieuw vissen? Als beide ploegen scoren en Feyenoord en er met de overwinning vandoor gaat, zie je liefst 3.70 keer je inzet terug!

Europees topscorer Giménez weer trefzeker? 

De spitsenstrijd is in volle gang bij Feyenoord. Waar Arne Slot in het begin van het seizoen nog de voorkeur gaf aan Danilo, mag Santiago Giménez de laatste weken in de basis starten bij de Rotterdammers. De Mexicaan, met drie goals Europees topscorer van de maasstedelingen, zal tegen Sturm Graz ongetwijfeld weer eens willen scoren. Op een doelpunt van Giménez staat een quotering van 2.45.