Feyenoord moet winnen van FC Midtylland in De Kuip: 3.25 voor een goal van aanvoerder Kökcü!

Feyenoord staat donderdagavond voor een belangrijke wedstrijd tegen FC Midtylland die veel zal gaan bepalen voor de voortgang van de groepsfase in de Europa League. De Rotterdammers moeten winnen om bij te blijven voor de bovenste twee plekken. Neemt Orkun Kökcü zijn ploeg weer op sleeptouw? Voor een goal van aanvoerder staat 3.25 op Jack’s!

Kökcü Feyenoord Midtylland Europa League
© PROSHOTS | 13-10-2022 12:00
  • Tip: Feyenoord wint en maakt twee doelpunten of meer (1.76)
  • Tip: Gimenez schiet twee keer op doel (2.25)
  • Tip: Orkun Kökcü maakt een goal (3.25)
  • Longshot: David Hancko maakt een goal (6.25)

Afgelopen week stonden Feyenoord en Midtylland al tegenover elkaar. In Denemarken hielden beide ploegen elkaar met 2-2 in evenwicht, ondanks de riante voorsprong waarmee de Rotterdammers de kleedkamer opzochten. Eén van de spelers die het meegereisde Legioen liet opveren, was Orkun Kökcü. De aanvoerder nam zijn verantwoordelijkheid vanaf de stip en schoot beheerst raak. Voorgaand weekeinde tegen FC Twente was het weer raak voor de Turk: hij schoot een vrije trap onberispelijk binnen. Voor opnieuw een doelpunt van de voet van Kökcü krijg je 3.25 bij de bookmaker.

Hancko en Gimenez vallen op

Of hij vanaf de aftrap mag beginnen is nog maar de vraag, maar de ogen zullen opnieuw gericht zijn op Santiago Gimenez. De Mexicaan viel in Denemarken al in, maar kreeg tegen Twente zijn eerste basisplaats. Waar de spits dit seizoen al meerdere keren liet zien dat hij makkelijk tot scoren komt, was ondanks het grote aantal kansen dat hij zondag kreeg niet het geval. Daar staat wel tegenover dat hij erg vaak in scoringspositie kwam. Voor twee schoten op doel krijg je 2.25 op Jack’s.


Voor de echte waaghalzen heeft voetbalvandaag.nl nog een mooie weddenschap gevonden. David Hancko kwam in zijn laatste twee wedstrijden De Kuip tot scoren en is één van de smaakmakers van dit Feyenoord. Voor opnieuw een goal van de Slowaak krijg je 6.25 voor elke euro.

Hancko Feyenoord Europa League
PROSHOTS

Feyenoord in De Kuip is een ander verhaal

Dat er een verschil tussen dag en nacht is wanneer Feyenoord uit of thuis speelt, is dit seizoen weer duidelijk aan het worden. De Rotterdammers kregen dit seizoen nog geen doelpunt tegen in de eigen Kuip en verloren dan ook logischerwijs nog geen wedstrijd. Ook in Europa blijkt de vesting andere krachten los te maken bij de ploeg van Arne Slot. In de laatste tien Europese wedstrijden in De Kuip werd er minimaal twee keer gescoord door de Stadionclub. Voor een overwinning van Feyenoord met minimaal twee thuisdoelpunten krijg je 1.76 op Jack's.