Do or die voor Feyenoord tegen Lazio: check deze fraaie odds van Jack’s!

Feyenoord wacht een cruciale wedstrijd in Europa. De Rotterdammers moeten van Lazio winnen om zicht te blijven houden op overwintering in het toernooi. Is Feyenoords Europees topscorer Giménez wederom trefzeker tegen de Italianen? Op een goal van de Mexicaan staat een quotering van 2.60.

Santiago Giménez, spits van Feyenoord
© PROSHOTS | 03-11-2022 06:00
  • Tip: Feyenoord scoort minstens twee doelpunten (2.00)
  • Tip: Feyenoord schiet meer dan vijf keer op doel (1.90)
  • Tip: Kökçü schiet minstens één keer op doel (1.80)
  • Tip: Giménez scoort (2.60)

Het is nog allesbehalve zeker of Feyenoord na de winterstop ook in Europa te bewonderen is. Er liggen tal van scenario’s op tafel, maar om in ieder geval de derde plek in eigen hand te houden, moet er gewonnen worden van Lazio. Daarnaast is een zege op de Romeinen noodzakelijk om kans te blijven maken voor een plekje bij de eerste twee in de poule.

Veilig en betrouwbaar

Om verzekerd te zijn van overwintering in de Europa League moet Feyenoord met twee goals verschil winnen van Lazio. In dat geval wippen de Rotterdammers namelijk over de Italianen heen. Scoren lukt de ploeg van Slot wel in Europa: met twaalf goals is het na PSV de meest scorende ploeg in de Europa League. Schiet Feyenoord er minimaal twee in, dan pak je 2 keer je inzet.

1.80 voor schot op doel van Kökçü

Bij Jack’s kun je ook inzetten op het aantal schoten op doel. Feyenoord loste al 27 keer een doelpoging en komt daarmee gemiddeld boven de vijf per wedstrijd. In het heenduel in Rome schoot de formatie van Slot 17 keer, waarvan vier op doel. Lukt het de Rotterdammers vanavond minimaal vijf keer op doel te schieten, dan zie je 1.90 keer je inleg terug. Als aanvoerder Kökçu minstens één keer op doel schiet, zie je 1.80 keer je inzet uitbetaald worden.

Droomdebuut Giménez

Santiago Giménez beleefde een uiterst succesvol Europees debuut. De zomeraankoop mocht in het heenduel in Rome 25 minuten meedoen en was meteen twee keer trefzeker voor zijn nieuwe ploeg. Donderdag zal de Europees topscorer van Feyenoord (3 goals) ongetwijfeld weer belangrijk willen zijn voor zijn ploeg: op een goal van Giménez staat een odd van 2.60.