Win 100x je inzet als Feyenoord doorgaat naar de laatste vier!

Feyenoord was vorige week in de eigen Kuip met 1-0 te sterk voor AS Roma. Daardoor hebben de Rotterdammers een goede uitgangspositie voor de return in het Olympisch Stadion in Rome. Houdt de ploeg van Slot stand of is het toch AS Roma dat het halve finale-ticket grijpt? Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken bij bookmaker JACKS.NL 100x hun inzet als Feyenoord doorstoomt naar de laatste vier in de Europa League!

Mats Wieffer en Orkun Kokcu  van Feyenoord juichen na de openingsgoal tegen AS Roma
© PROSHOTS | 19-04-2023 08:00

Feyenoord met voorsprong naar Rome

AS Roma kreeg afgelopen donderdag in de eerste helft een penalty mee, waardoor het even mis leek te gaan voor Feyenoord. Pellegrini schoot de uitgelezen kans op de voorsprong echter op de paal. Kort na rust lukte het Feyenoord wel om de voorsprong te pakken. Mats Wieffer, die eerder de penalty veroorzaakte, schoot uit een volley prachtig raak: 1-0. Na negentig minuten stond die stand nog steeds op het scorebord, waardoor Feyenoord een kleine revanche nam op de verloren Conference League-finale van afgelopen jaar. Donderdag kunnen de Rotterdammers de klus klaren in Rome. Bereikt de koploper van de Eredivisie de laatste vier van de Europa League, dan pak je als nieuwe speler van 24 jaar of ouder 50 of 100 keer je inzet bij JACKS.NL!

Deelname

1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account (minstens € 20 voor 50x je inzet, minstens € 100 voor 100x je inzet).
  3. Zet in op 'Team bereikt volgende ronde, Feyenoord'.
50 of 100x je inzet als Feyenoord doorgaat in de Europa League

Bekijk de bonusvoorwaarden van deze promotie op de promotiepagina van JACKS.NL.

AS Roma - Feyenoord live op TV

AS Roma - Feyenoord begint donderdag om 21:00 uur en is live te zien op Veronica en ESPN 2. Bekijk het volledige wedstrijdprogramma op onze pagina Voetbal op TV.