Ajax en AZ beginnen aan groepsfase: hier zie je het live!

Het is de week van de waarheid voor een dolend Ajax. Zondag komt regerend landskampioen Feyenoord op bezoek in de Johan Cruijff Arena en ook het Europese seizoen wordt deze week geopend. Weet de ploeg van Steijn in eigen huis tegen Olympique Marseille eindelijk weer eens te winnen? Ook AZ speelt haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Conference League. Lees hier waar je de duels van beide clubs ziet!

Sutalo, verdediger van Ajax
© PROSHOTS | 20-09-2023 12:00

Ajax - Olympique Marseille live op tv

Ajax beleeft een dramatische seizoenstart. De ploeg van Maurice Steijn pakte in de eerste vier Eredivisie-duels slechts vijf punten en kennen daarmee de slechtste start in 59 jaar. Europees boekten de Amsterdammers al wat meer succes; in een tweeluik werd met 4-2 afgerekend met Ludogorets. Donderdag 21 september komt Olympique Marseille op bezoek in Amsterdam voor de Europa League. Je ziet het affiche om 21:00 uur live op Veronica en ESPN 2.

HŠK Zrinjski Mostar - AZ live op tv

AZ werkt met vertrouwen toe naar de start van de groepsfase van de Conference League. De Alkmaarders wonnen al hun wedstrijden in de Eredivisie en hielden ook twee keer op rij het doel schoon. Donderdag reizen de Alkmaarders af naar Bosnië voor een duel met HŠK Zrinjski Mostar. De wedstrijd begint om 18:45 uur en is live te zien op Veronica en ESPN 2.

50 of 100 keer je inzet als Ajax wint

JACKS.NL pakt rond de Europa League-rentree van Ajax uit met een mooie welkomstactie. Alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder pakken namelijk 50 of 100 keer hun inzet als de Amsterdammers winnen! Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Maak een account aan op JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet bij de wedstrijd 'Ajax - Olympique Marseille' in op 'Wedstrijdwinnaar, Ajax'.
  5. Wint Ajax? Dan pak je 50 of 100 keer je inleg!
50 of 100 keer je inzet als Ajax wint van Olympique Marseille

Bekijk de bonusvoorwaarden op de actiepagina van JACKS.NL.