Volendam kan Ajax recordnederlaag bezorgen voor 9 keer je inzet bij JACKS.NL!

Op donderdagavond wordt in de Johan Cruijff ArenA de wedstrijd Ajax - FC Volendam ingehaald. Deze wedstrijd, die officieel in speelronde drie van de Eredivisie op het programma staat, eindigde vorig seizoen in een gelijkspel (1-1) en betekende het einde van hoofdtrainer Alfred Schreuder. Kan dezelfde wedstrijd ditmaal iets positiefs inluiden voor John van 't Schip, de nieuwe interim-trainer van Ajax?

Steven Bergwijn, aanvaller van Ajax
© PROSHOTS | 01-11-2023 13:00
  • Tip: Ajax wint en beide teams scoren (2.23)
  • Tip: Ajax wint de tweede helft (1.56)
  • Tip: Mühren schiet meer dan 0.5 keer op doel (1.81)

Toeval in affiche

Het affiche Ajax - Volendam kostte Alfred Schreuder nog geen jaar geleden de kop. Ook toen was Ajax bezig aan een dramatische reeks en werd er door het gelijkspel tegen de palingboeren voor de zevende keer op rij niet gewonnen in de Eredivisie. Saillant detail is dat er destijds ook op donderdagavond werd gespeeld. Ditmaal kan Volendam ervoor zorgen dat Ajax voor een achtste keer op rij niet wint in de Eredivisie; er kan door de Amsterdammers zelfs voor de zesde keer op rij verloren worden. Daarvoor betaalt JACKS.NL 9.00 keer je inzet uit. Weet Ajax als vanouds weer eens een overwinning te boeken, ontvang je 1.30 keer je inzet.

Ajax hield dit seizoen in acht Eredivisiewedstrijden slechts één keer de nul. Uit bij RKC Waalwijk, een wedstrijd die nog niet is meegerekend, werd ook al twee keer een tegendoelpunt geïncasseerd. Komen ook de Volendammers tegen Ajax tot scoren maar weet de thuisploeg wel aan het langste eind te trekken, wordt bij JACKS.NL 2.23 keer je inzet uitgekeerd. Maakt de thuisploeg het verschil in het tweede bedrijf en wint het de tweede helft, waarin het dit seizoen acht van de dertien doelpunten maakte, krijg je 1.56 keer je inleg.

Veilig en betrouwbaar

Mühren op schot

Robert Mühren, de spits van Volendam, maakte tot dusverre al vier doelpunten in de Eredivisie. Hij had daar in een kleine zeven wedstrijden 21 doelpogingen voor nodig, waarvan er veertien ook daadwerkelijk op doel waren. In zijn laatste drie wedstrijden schoot de Nederlander negen keer op doel. Schiet hij tegen Ajax minimaal één keer op doel, wordt 1.81 keer je inzet uitbetaald. Ter info: Ajax incasseerde tegen PSV en FC Utrecht maar liefst zeventien schoten op doel.

JACKS.NL hanteert ook een special voor Ajax - Volendam. Komt zowel Brian Brobbey als Robert Mühren tot scoren, kun je 7.00 keer je inzet terugverdienen!

Live op tv

Ajax - FC Volendam is vanzelfsprekend live te zien op tv. Op ESPN 2 begint vanaf 19:15 uur de voorbeschouwing. De wedstrijd zelf trapt af om 20:00 uur. Er zijn geen andere Eredivisiewedstrijden die worden ingehaald.