Midweekse speelronde in de Eredivisie: 2.85 keer je inzet voor doelpunt Til!

FC Emmen en PSV trappen de midweekse speelronde van de Eredivisie dinsdag af. De Emmenaren wachten al sinds 5 november 2022 op een overwinning, en PSV wil de aansluiting met de top van de Eredivisie houden. Lees hier waar je de wedstrijd live ziet. Daarnaast geven we een aantal wedtips, waarmee je bij Holland Casino tot wel 2.85 keer je inzet kan verdienen!

Guus Til juicht na zijn goal tegen Vitesse
© PROSHOTS | 24-01-2023 07:00
  • Tip: PSV wint en houdt de nul (2.45)
  • Tip: PSV scoort één of twee goals (1.533)
  • Tip: Til scoort (2.85)

Tot 2.45 keer je inleg voor PSV-zege

PSV wist de eerste twee competitiewedstrijden na de winterstop niet te winnen, maar daar kwam afgelopen zaterdag eindelijk verandering in. De Eindhovenaren waren in eigen huis namelijk met 1-0 te sterk voor Vitesse. Daarmee hield de ploeg van Ruud van Nistelrooij opnieuw de nul, iets wat ze eerder tegen Sparta ook al lukte. Wint PSV dinsdag opnieuw en houdt het weer het doel schoon, dan pak je 2.45 keer je inleg.

Bijna drie keer je inleg voor goal Til

PSV raakte deze winter met Gakpo en Madueke twee belangrijke aanvallers kwijt. Daarmee leverde het ook veel doelpunten in. Dat is ook terug te zien in de cijfers: in 2023 scoorde PSV slechts drie keer in drie Eredivisiewedstrijden. Maakt de huidige nummer drie opnieuw maar één of twee goals tegen FC Emmen, dan zie je je inzet 1.533 keer worden uitbetaald.

Guus Til mocht afgelopen weekend in de basis starten ten koste van Joey Veerman. En dat betaalde zicht uit: de middenvelder beloonde het vertrouwen van zijn trainer met het enige doelpunt van de wedstrijd. Is Til aan de Oude Meerdijk opnieuw trefzeker, dan pak je 2.85 keer je inzet!

FC Emmen - PSV live op tv

FC Emmen - PSV begint dinsdag om 18:45 uur. De wedstrijd is live te zien op ESPN. Ga voor de volledige tv-gids naar onze pagina Voetbal op tv.