Feyenoord wil doorpakken na Europees succes: odds tot 2.70 keer je inzet!

Feyenoord gaat drie dagen na de zinderende Europa League-zege op Lazio op bezoek bij FC Volendam. De Noord-Hollanders dragen de rode lantaarn in de Eredivisie, maar komen wel steeds dichter bij een goed resultaat. Kan de ploeg van Jonk stunten of gaan de punten mee naar Rotterdam?

Kökçu, aanvoerder van Feyenoord
© PROSHOTS | 05-11-2022 21:00
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (2.33)
  • Tip: Danilo scoort (1.86)
  • Tip: Kökçu scoort (2.70)

Voorafgaand aan het duel met Lazio leek overwintering in de Europa League een heel lastige opgave te worden voor Feyenoord. Toch lukte het de manschappen van Slot de Italiaanse code te kraken en zelfs als groepswinnaar door te gaan naar de knock-outfase. De Rotterdammers moeten zich meteen weer richten op de Eredivisie, want zondag reist het af naar de Dijk. Op een zege van Feyenoord staat een odd van 1.38. Als Volendam de punten pakt, zie je zeven keer je inzet terug.


FC Volendam is de laatste weken wat ongelukkig. De promovendus hikt steeds tegen een resultaat aan, maar staan aan het eind van de rit vaak met lege handen. Een statistiek waar de ploeg van Jonk op kan bouwen is hun scorend vermogen: in de twaalf speelrondes was het alleen tegen Fortuna Sittard (2-0) niet trefzeker. Feyenoord, de bezoekende ploeg, hield sinds 11 september slechts één keer het doel schoon in de Eredivisie. Weet ook Volendam tegen de Rotterdammers te scoren? Als Feyenoord wint en beide ploegen een goal maken, pak je 2.33 keer je inleg.

Hoge odd voor goal Kökçu

Danilo is nog altijd Feyenoords topscorer in de Eredivisie. De Braziliaan legde er al zeven in het netje en met name zijn laatste goal zal hij zich nog goed herinneren: tegen AZ verschalkte hij Verhulst met een schitterend afstandsschot. Is het tegen Volendam opnieuw raak voor de spits, dan win je 1.86 keer je inzet terug. Ook Kökçu is met twee goals uit de laatste drie Eredivisiewedstrijden lekker op dreef. Op een goal van de aanvoerder staat een odd van 2.70.