Feyenoord wacht uitwedstrijd tegen stabiel NEC: odds tot 6.25 keer je inzet!

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij het constante NEC. De Nijmegenaren hebben een van de meest betrouwbare defensies en zijn al zes wedstrijden ongeslagen. Slaagt Arne Slot erin de code van de nummer elf van de Eredivisie te kraken? Holland Casino heeft een aantal hoge odds klaarstaan!

Jahanbakhsh en Danilo juichen na goal Feyenoord
© PROSHOTS | 01-10-2022 14:00
  • Tip: Danilo scoort en Feyenoord wint (2.375)
  • Tip: Feyenoord wint en er vallen drie of meer doelpunten (2.15)
  • Tip: NEC houdt de nul (6.25)

 

Feyenoord ging in de speelronde voor de interlandbreak in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 onderuit bij PSV. De ploeg van Slot heeft met Danilo een spits in de ploeg die bijna 1 op 1 loopt dit seizoen: de Braziliaan scoorde namelijk al zes keer in zeven wedstrijden. Op een goal van Danilo tegen NEC staat een interessante odd van 2.05. Lukt het daarbij Feyenoord ook nog eens te scoren, dan verdien je 2.375 keer je inzet terug.

Wedstrijden van Feyenoord leveren veel goals op

Bezoekers van Feyenoord-wedstrijd hoeven zich dit seizoen over het algemeen niet te vervelen. In zeven Eredivisiewedstrijden vielen er in totaal 29 goals in de wedstrijden van de Rotterdammers. Zo leverden de laatste drie competitiewedstrijden met een 4-3 nederlaag tegen PSV, 3-0 zege op Sparta en 4-0 overwinning op FC Emmen al veertien doelpunten op. Wint Feyenoord zondag opnieuw en vallen er drie of meer goals? Dan pak je 2.15 keer je inleg. Als de Rotterdammers de winst pakken en er minstens vier goals vallen, wordt dat 3.30.

NEC heeft de minst gepasseerde defensie van de Eredivisie

NEC heeft samen met Ajax, AZ en FC Twente de minst gepasseerde defensie van Nederland. Oranje-doelman Jasper Cillessen incasseerde pas vijf doelpunten en houdt zijn ploeg met mooie reddingen dit seizoen regelmatig op de been. Op een nieuwe clean sheet van NEC staat een quotering van 6.25. Weten de Nijmegenaren daarbij ook nog eens te winnen, dan pak je zelfs 8.50 keer je inzet!