Feyenoord wacht uitwedstrijd in Friesland: odds, wedtips en tv-gids!

Koploper Feyenoord gaat zondag op bezoek bij Heerenveen. De ploeg van Arne Slot beet zich begin dit seizoen nog stuk op de Friezen door uitstekend keeperswerk van Oranje-international Andries Noppert. Is Jahanbakhsh net als afgelopen weekend tegen PSV weer belangrijk met een goal, dan pak je liefst vier keer je inzet!

Alireza Jahanbakhsh, aanvaller van Feyenoord
© PROSHOTS | 11-02-2023 20:00
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (2.75)
  • Tip: Jahanbakhsh scoort (4.00)
  • Tip: Van Hooijdonk scoort (5.10)

Feyenoord nog ongeslagen in 2023, Heerenveen verloor al vier keer

Feyenoord pakte vorige week in de topper tegen PSV in de slotfase nog een punt, waardoor het gat met achtervolger AZ twee punten bleef. Heerenveen beleeft een mindere fase: de Friezen verloren vier van de laatste vijf wedstrijden in de Eredivisie. Stunt de ploeg tegen Feyenoord met een zege, dan pak je 4.90 keer je inleg bij Jack's. Op een zege van Feyenoord staat een quotering van 1.70.

Veilig en betrouwbaar

Feyenoord incasseerde dit seizoen in zeven van de tien uitwedstrijden een tegengoal. Daarnaast hield het in drie van de laatste vier wedstrijden slechts één keer de nul. Daar komt de afwezigheid van vaste defensieve krachten Bijlow en Trauner bij. Moet de koploper tegen Heerenveen opnieuw incasseren, maar wint het wél, dan zie je 2.75 keer je inleg terug.

Jahanbakhsh en Van Hooijdonk in vorm

Alireza Jahanbakhsh was de grote man tegen PSV. De Iraniër was hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de 1-2 én 2-2. Schiet de buitenspeler tegen Heerenveen opnieuw raak, dan pak je liefst 4.00 keer je inleg. Ook Heerenveen heeft iemand binnen de gelederen die afgelopen week twee keer scoorde. Sydney van Hooijdonk knikkerde zijn oude liefde NAC met twee goals uit de KNVB Beker. Is de clubtopscorer tegen Feyenoord ook trefzeker, dan zie je je inleg 5.10 keer terug!

Heerenveen - Feyenoord live op TV

SC Heerenveen - Feyenoord begint zondag 12 februari om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3. Bekijk hier welke Eredivisie-wedstrijden nog meer worden afgewerkt.