Feyenoord ontvangt ploeterend Cambuur: check de odds van Holland Casino!

Feyenoord speelt donderdag de inhaalwedstrijd tegen SC Cambuur. De ploeg van Arne Slot kreeg in de eigen Kuip slechts één goal tegen dit seizoen en zal die mooie statistiek tegen de Friezen in stand willen houden. Lukt het Bijlow vanavond opnieuw zijn doel schoon te houden, dan pak je ruim twee keer je inzet!

Justin Bijlow, keeper van Feyenoord
© PROSHOTS | 10-11-2022 08:00
  • Tip: Feyenoord wint en houdt de nul (2.05)
  • Tip: Feyenoord scoort drie of meer doelpunten (1.769)
  • Tip: Danilo scoort en wint (1.833)

Feyenoord vorig seizoen veelvuldig trefzeker tegen Cambuur

De laatste keer dat Feyenoord en Cambuur tegenover elkaar stonden was op 20 februari van dit jaar, toen de Rotterdammers met 3-1 te sterk waren voor de bezoekers uit Leeuwarden. De andere Eredivisie-ontmoeting eindigde ook in een zege voor de manschappen van Slot: in Friesland boekte het een 2-3 zege. Beide keren vielen er dus drie Rotterdamse doelpunten. Gebeurt dat donderdag weer, dan pak je 1.769 keer je inzet.

Danilo MVP afgelopen weekend

Afgelopen zondag was Danilo de grote man aan Rotterdamse zijde. De Braziliaanse spits was op bezoek bij Volendam verantwoordelijk voor de openingstreffer en leverde op slag van rust ook nog een assist op Szymański. Door zijn treffer is Danilo Gakpo op één doelpunt genaderd. Als de Feyenoord-spits tegen Cambuur weer scoort, zie je 1.833 keer je inleg terug.

Rotterdamse defensie sterk in eigen huis 

Waar de defensie van Feyenoord buitenshuis pas twee keer de nul hield, gaat dat de ploeg van Slot in De Kuip een stuk beter af. Bijlow werd in de Eredivisie thuis pas één keer verschalkt en doet met zijn goede optredens van de afgelopen weken een goede gooi naar de definitieve WK-selectie. Op een clean sheet van Feyenoord in combinatie met een overwinning staat een quotering van 2.05.