Feyenoord favoriet in Eredivisie-topper: meer dan 3.00 keer je inzet bij winst PSV!

Dit weekend staan de nummers een en twee tegenover elkaar in de Eredivisie. Zondagmiddag neemt Feyenoord het in Rotterdam op tegen PSV. In dertien competitiewedstrijden wist PSV tot op heden nog geen enkele verliespartij te noteren. De Feyenoorders gingen wel eenmaal onderuit, op bezoek bij FC Twente. Desondanks is het verschil tussen de twee kemphanen al zeven punten. Feyenoord moet dus alle zeilen bijzetten om nog kans te maken op het kampioenschap. Lukt dat zondag in een bomvolle Kuip?

Johan Bakayoko, aanvaller van PSV
© PROSHOTS | 01-12-2023 12:00
  • Tip: PSV wint (3.05)
  • Tip: Meer dan 2.5 totaal aantal doelpunten (1.64)
  • Tip: Meer dan 3.5 totaal aantal doelpunten (2.55)

Topper live op tv

Uiteraard is de wedstrijd live te aanschouwen op de Nederlandse tv. De clash tussen de twee voornaamste kampioenskandidaten begint om 12:15 uur en zal worden uitgezonden op ESPN. Op dezelfde zender start Goedemorgen Eredivisie om 10:00 uur, waar ongetwijfeld uitgebreid aandacht wordt besteed aan de topper die daarna volgt.

€ 17,95 PER MAAND

PSV in bloedvorm

In tegenstelling tot Feyenoord kwalificeerde PSV zich deze week voor de volgende ronde van de Champions League. In Spanje bogen de Eindhovenaren in de tweede helft tegen Sevilla een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning, waardoor ze toetreden tot de knock-outfase van het miljoenenbal. De ploeg van Peter Bosz verloor dit seizoen bovendien pas één keer (Arsenal uit, 4-0). In de Eredivisie maakte het al 48 doelpunten, gemiddeld meer dan drieënhalf per wedstrijd. Kortom, PSV verkeert in bloedvorm. Des te aantrekkelijker is de quotering die het krijgt bij JACKS.NL: 3.05 keer je inzet voor een overwinning in De Kuip!

Doelpunten, doelpunten, doelpunten

Niet alleen PSV weet wat het is om veel doelpunten te maken dit seizoen. Ook Feyenoord maakte tot op heden al 40 treffers in de Eredivisie, gemiddeld meer dan drie per wedstrijd. In de laatste tien jaar is het slechts twee keer voorgekomen dat een club in een heel seizoen in de Eredivisie gemiddeld drie doelpunten of meer maakte. Tweemaal was dat Ajax, dat 119 keer tot scoren kwam in 2018-19 en 102 keer in 2020-21. Het is dus geen garantie dat PSV en Feyenoord dit volhouden, maar de voortekenen tot zover zijn gunstig. Dit weekend keert JACKS.NL 1.64 keer je inzet uit bij minimaal drie doelpunten en maar liefst 2.55 keer bij minimaal vier doelpunten in De Kuip!