Eredivisie Play-offs: De Graafschap - FC Eindhoven

Op maandag 9 mei 2022 beginnen de Play-offs voor de Eredivisie. Clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en Eredivisie strijden om de laatste plek voor promotie naar de Eredivisie of om degradatie te ontlopen. De eerste wedstrijd gaat tussen De Graafschap en FC Eindhoven. De Doetinchemmers eindigde teleurstellend 9e op de ranglijst terwijl Eindhoven verraste met een mooie 3e plaats. Wie is over twee wedstrijden de sterkste en mag door naar de volgende ronde van de play-offs? Wat zijn de kansen volgens de bookmakers en bij welke bookmaker vind je de hoogste odds?

de graafschap thuis publiek
© VoetbalVandaag Images | 08-05-2022 13:50

Wedden op De Graafschap - FC Eindhoven 

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat De Graafschap en FC Eindhoven tegenover elkaar staan. In de Keuken Kampioen Divisie hebben de twee team elkaar ook getroffen. De laatste keer dat De Graafschap tegen FC Eindhoven aantrad was op 25 maart in Eindhoven. De Graafschap wist die wedstrijd met 1-2 te winnen.Een paar maanden daarvoor was het FC Eindhoven, net als aanstaande maandag, dat op bezoek ging op de Vijverberg. Die wedstrijd wisten beide team niet te scoren en eindigde het duel in een 0-0. Die wedstrijd van De Graafschap volgens Bet365 een torenhoge favoriet met pre-match odds van 1.44 en 69.3% kans. Hoe zien de kansen volgens de bookmakers er nu uit als je gaat wedden op De Graafschap - FC Eindhoven?

Huidige vorm De Graafschap - FC Eindhoven 

De Graafschap mag door de 9e plek op de ranglijst als eerst thuis spelen. De laatste twee thuiswedstrijden dit seizoen wist de ploeg niet te winnen. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts een maal gewonnen uit bij Helmond sport.

FC Eindhoven reist met een goed gevoel richting Doetinchem. De laatste wedstrijd in de reguliere competitie werd uit bij FC Volendam wel gelijk gespeeld, de twee duels daarvoor werden gewonnen. Waaronder thuis tegen de kampioen FC Emmen.

De Graafschap - FC Eindhoven bookmaker odds

De bookmakers zie voor deze wedstrijd toch de Graafschap als favoriet. De odds op een overwinning van de Doetinchemmers liggen momenteel gemiddeld tussen 2.10 en 2.20. FC Eindhoven is de laatste tijd echter in goede vorm en kan in staat zijn de winst te verstoren. Het is belangrijk dat de wedstrijd over twee duels gaat en dat kan invloed hebben op de strategie.

Met odds van 2.20 zoals Holland Casino die nu aanbiedt geven ze de Superboeren een kans van 45.5% om de wedstrijd te winnen. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 50.8% kans dat De Graafschap gaat winnen.