Doet Toornstra oude liefde Feyenoord pijn? Pak 4.50 keer je inzet!

Zondag hervat Feyenoord de competitie met de op papier zware uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Het betekent ook een weerzien tussen Toornstra en zijn oude club. Is de viervoudig-international trefzeker tegen de Rotterdammers, dan pak je wel 4.5 keer je inzet!

Jens Toornstra in actie voor FC Utrecht
© PROSHOTS | 07-01-2023 18:00
  • Tip: Feyenoord wint en beide teams scoren (3.25)
  • Tip: Danilo scoort (2.15)
  • Tip: Toornstra scoort (4.50)

De nummer 1 tegen de nummer 7

Feyenoord ging als koploper van de Eredivisie de winterstop in. In die winterstop werkte de formatie van Slot de nodige oefenduels af. Er werd overtuigend gewonnen van Emmen (5-0), Go Ahead Eagles (7-0), en ook Strasbourg en Oostende werden opzij gezet. Het verloor alleen van Stade Rennes. FC Utrecht, dat zevende staat, beleefde een onrustige voorbereiding van de tweede seizoenshelft. Hoofdtrainer Fraser stapte afgelopen maand namelijk op na een incident met Younes.

3.25 keer je inleg als Feyenoord wint en beide teams scoren

Bookmaker Holland Casino heeft een aantal mooie prijsboosts in huis voor FC Utrecht - Feyenoord. Zo pak je bijvoorbeeld 3.25 keer je inzet als Feyenoord wint en beide teams scoren. Die kans is aanwezig, gezien het feit FC Utrecht in de laatste drie thuiswedstrijden telkens trefzeker was. Koploper Feyenoord was daarentegen ook al in 7 uitduels negentien keer trefzeker.

Bijzonder affiche voor Toornstra

Voor Jens Toornstra is het zondag een bijzondere dag. De 33-jarige middenvelder ruilde Feyenoord afgelopen zomer in voor FC Utrecht, waar hij in 2013-2014 ook al voor speelde. Hij was dit seizoen nog niet trefzeker, maar lukt hem dat uitgerekend tegen Feyenoord wel? Dan pak je liefst 4.50 keer je inleg! Bij Feyenoord loopt met Danilo een echte doelpuntenmachine rond. Hij maakte in de eerste seizoenshelft al acht goals voor zijn nieuwe werkgever. Opent hij 2023 met een goal, dan zie je je inzet 2.15 keer terug.