Ajax wil tegen NEC weer eens winnen: odds tot 3.85 keer je inleg!

Ajax begint 2023 met een uitwedstrijd tegen NEC. De ploeg van Alfred Schreuder wacht al drie wedstrijden op een overwinning en dus zal er in Nijmegen moeten worden gewonnen om aansluiting te houden bij de top van de Eredivisie. Wij zetten een aantal wedtips voor je op een rij, waarmee je tot 3.85 keer je inzet kan verdienen!

Ajax-middenvelder Kenneth Taylor
© PROSHOTS | 07-01-2023 19:00
  • Tip: Ajax wint en beide ploegen scoren (2.70)
  • Tip: NEC wint of speelt gelijk (3.20)
  • Tip: Taylor scoort (2.90)
  • Longshot: Pedro Marques scoort (3.85)

Ajax won laatste drie wedstrijden niet

Ajax wacht al sinds 22 oktober op een Eredivisie-overwinning. Sinds de 1-4 overwinning op RKC kwam de regerend landskampioen namelijk niet langs PSV (1-2), Vitesse (2-2) en FC Emmen (3-3). Daardoor verspeelde de ploeg van Schreuder de koppositie aan Feyenoord en zag het naaste achtervolgers AZ en PSV naderen. Daarbij hielden de Amsterdammers op 10 september voor het laatst het doel schoon. Een overwinning op NEC is dus noodzakelijk voor Ajax. Wint Ajax, maar moet het wel weer een tegengoal incasseren, dan pak je 2.70 keer je inleg bij Jack's.

Veilig en betrouwbaar

NEC verloor minder wedstrijden dan PSV

NEC doet het met een negende positie prima dit seizoen. Wat opvalt is dat de ploeg van Rogier Meijer dit seizoen 8 (!) van de 14 wedstrijden gelijk speelde. Daarnaast werd er maar drie keer verloren, wat 1 keer minder is dan bijvoorbeeld PSV. Ook hield het knap stand tegen Feyenoord (0-0) en AZ (1-1). Blijven de Nijmegenaren tegen topploeg Ajax ook overeind? Voor een gelijkspel of overwinning van NEC pak je liefst 3.20 keer je inzet!

Taylor en Marquez sloten 2022 af met dubbelslag

Ajax eindigde 2022 in mineur. De Amsterdammers verspeelden dure punten op bezoek bij FC Emmen. De enige Ajacied die nog een klein persoonlijk succesje bereikte was Kenneth Taylor. De WK-ganger was twee keer trefzeker op de Oude Meerdijk. Start hij 2023 ook met een goal, dan pak je 2.90 keer je inleg. Bij NEC besloot Pedro Marques het jaar ook met een dubbelslag. De Portugees viel in tegen RKC en was in veertien minuten twee keer trefzeker. Laat Marques het netje tegen Ajax opnieuw bollen? Op een goal van de spits staat een odd van liefst 3.85!