Wint AZ na drie nederlagen eindelijk weer eens? Odds tot bijna drie keer je inzet!

AZ kan zich donderdag verzekeren van Europese overwintering. Daarvoor moeten de Alkmaarders afrekenen met het Liechtensteinse FC Vaduz. Slaagt de formatie van Jansen de negatieve spiraal te doorbreken? Bij Holland Casino pak je tot 2.80 keer je inzet voor een overwinning van AZ.

Tijani Reijnders, middenvelder van AZ
© PROSHOTS | 27-10-2022 06:00
  • Tip: AZ wint en beide teams scoren (2.80)
  • Tip: Er vallen vier of meer doelpunten (2.40)
  • Tip: Dani de Wit scoort (2.50)

Met FC Vaduz treft AZ de hekkensluiter van groep E van de Conference League. De Liechtensteiners wonnen nog niet en kunnen overwintering in het Europese toernooi zo goed als zeker vergeten. Hun tegenstander AZ heeft de laatste weken moeite het doel schoon te houden: de laatste keer dat Verhulst de nu hield, was op 8 september. Winnen de Alkmaarders en scoren beide ploegen, dan pak je 2.80 keer je inzet. 

Eerdere ontmoeting

De ontmoeting tussen Vaduz en AZ in het AFAS Stadion leek lange tijd uit te lopen op een gelijkspel, maar de Alkmaarders keerden tien minuten voor tijd het tij tegen tien Liechtensteiners. Uiteindelijk liep AZ uit naar een 4-1 zege. Vallen er donderdag wederom minstens vier doelpunten, dan zie je 2.40 keer je inleg uitbetaald worden!

De Wit Europees topscorer AZ

Dani de Wit is van grote waarde voor AZ in Europa. De aanvallende middenvelder scoorde in de kwalificatie al vier keer en was ook in het hoofdtoernooi drie keer trefzeker. Daarnaast leverde hij ook nog eens twee assists. Scoort De Wit tegen Vaduz opnieuw? Op een goal van de Hoornaar staat een quotering van 2.50.