AZ vervolgt jacht op Europees eremetaal: 4.40 keer je inleg als Pavlidis scoort!

AZ begint donderdag aan het volgende hoofdstuk van een prachtig Europees seizoen. Door de zeges op Lazio en Anderlecht wacht de Alkmaarders nu een prachtaffiche met West Ham United. Kan de ploeg van Jansen zich in een Londen een goede uitgangspositie verschaffen voor de return? Speel mee bij JACKS.NL en pak tot 5.80 keer je inzet met deze wedtips!

Vangelis Pavlidis, spits van AZ Alkmaar
© PROSHOTS | 11-05-2023 07:00
  • Tip: AZ speelt gelijk of wint (2.43)
  • Tip: AZ krijgt maximaal één doelpunt tegen (2.08)
  • Tip: Pavlidis scoort (4.40)
  • Tip: Antonio scoort (2.88)

2.43 keer je inzet als AZ resultaat behaalt

AZ is bezig aan een sterk Conference League-seizoen. In de groepsfase eindigde het dik aan kop en ook in de knock-outfase wist het met Lazio en Anderlecht al twee clubs van grote naam te verslaan. In die tien wedstrijden van de campagne verloren de Alkmaarders slechts twee keer. Ook de laatste vier wedstrijden bleef AZ ongeslagen. Zet AZ die reeks door en speelt het gelijk of wint het zelfs in Londen? Dan pak je 2.43 keer je inleg bij JACKS.NL. Op een overwinning van thuisploeg West Ham staat een quotering van 1.57.

Veilig en betrouwbaar

Waterdichte AZ-defensie

Niet alleen bleef AZ in de laatste vier wedstrijden ongeslagen, ook wist het in die duels telkens het doel schoon te houden. Houdt Mathew Ryan, die met Brighton regelmatig tegen West Ham heeft gespeeld, opnieuw alle ballen uit het doel? Op een clean sheet van AZ staat een quotering van 5.80. Incasseren de bezoekers niet meer dan één doelpunt, dan pak je 2.08 keer je inleg.

Met Antonio en Pavlidis beschikken West Ham en AZ over misschien wel de twee beste spitsen van dit Conference League-seizoen. Antonio was in zes wedstrijden goed voor vijf doelpunten, terwijl Pavlidis datzelfde zelfs in vijf wedstrijden lukte. In de afgelopen Europese wedstrijd waren beide aanvallers twee keer trefzeker. Voor een goal van Antonio pak je nu 2.88 keer je inleg. Als Pavlidis scoort, zie je je inzet liefst 4.40 keer uitbetaald.

West Ham United - AZ live op tv

West Ham United - AZ begint donderdag om 21:00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN 2.