Voetbal op tv: FC Twente en AZ strijden om de Conference League

FC Twente en AZ spelen op donderdag 10 augustus in de derde voorronde van de Conference League tegen respectievelijk FC Riga en FC Santa Coloma. In dit artikel vertellen wij je waar je de wedstrijd live ziet!

Steijn juicht voor Twente in de Conference League
© PROSHOTS | 09-08-2023 12:00

FC Twente – FC Riga op tv

De uitzendrechten van de Conference League liggen in handen van Veronica en ESPN. Het duel tussen Twente en Riga begint om 20.00 en is vanaf 19.40 te volgen op Veronica.

FC Santa Coloma – AZ op tv

Hoewel de uitzendrechten van de Conference League voor Veronica en ESPN zijn, zal het duel in Andorra niet live op televisie te volgen zijn. Santa Coloma en AZ trappen om 19.00 af. Of AZ met een livestream op het eigen YouTube-kanaal komt, is nog niet bekend.

GRATIS ZIGGO SPORT

De odds van de bookmakers

Bookmakers kunnen op basis van kans, data en prestaties in het verleden een inschatting maken van welk land de meeste kans maakt op een overwinning. Volgens JACKS.NL is de kans dat Twente van Riga wint 1.25, terwijl er voor een overwinning van Riga een kans van 10.50 bestaat. De odd voor een gelijkspel staat op 5.40.

Ook voor AZ zijn de nodige odds bekend. Voor een overwinning van de Alkmaarders staat een odd van 1.16, een gelijkspel kan je 7.00 keer je inzet opleveren voor een thuisoverwinning van Santa Coloma staat 11.00.