Voetbal op TV: FC Twente begint aan Europese campagne

FC Twente begint donderdag 27 juli aan haar Europese avontuur voor het seizoen 2023-2024. De ploeg van kersvers trainer Joseph Oosting neemt het in eigen huis op tegen het Zweedse Hammarby. Lukt het de Tukkers zich een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return? Lees hier waar je FC Twente - Hammarby donderdag live ziet!

Mees Hilgers, verdediger van FC Twente
© PROSHOTS | 25-07-2023 08:00

FC Twente - Hammarby live op tv

FC Twente was de Eredivisieploeg die het langste seizoen beleefde in 2022-2023. De Enschedeërs plaatsten zich voor de play-offs om Europees voetbal en wonnen die ook. Daarmee plaatste het team van Oosting zich voor de tweede voorronde van de UEFA Conference League. Donderdag 27 juli wacht met Hammarby de eerste tegenstander. De wedstrijd in de Grolsch Veste begint om 20:00 uur en wordt live uitgezonden op Veronica.

€ 17,95 PER MAAND

Jack's Special: tot 3.5 keer je inzet als FC Twente wint!

Bookmaker JACKS.NL pakt rond deze Conference League-voorronde uit met een verhoogde odd. Als FC Twente wint en er minimaal vier doelpunten vallen in de wedstrijd pak je namelijk 3.50 keer je inzet via het menu Jack's Special! De Tukkers speelden in de voorbereiding al wedstrijden met 8 goals (7-1 tegen Odense) en 4 goals (2-2 tegen Schalke 04). Regent het donderdag in de Grolsch Veste opnieuw doelpunten?

Free Bet tot €100!