AZ gaat tegen Lazio voor Europese stunt: odds, wedtips en tv-gids!

AZ wacht dinsdag een hels karwei in de achtste finale van de Conference League. De ploeg van Pascal Jansen gaat namelijk op bezoek bij SS Lazio. Kunnen de Alkmaarders stunten in Rome? Speel mee bij Holland Casino en pak tot vijf keer je inzet met deze wedtips!

Sugawara en Pavlidis juichen nadat AZ heeft gescoord
© PROSHOTS | 07-03-2023 07:00
  • Tip: Beide ploegen scoren (1.80)
  • Tip: Pavlidis scoort (3.45)

Odd van 4.75 voor Alkmaarse zege

Het is niet de eerste keer dit seizoen dat een Nederlandse ploeg op bezoek komt bij Lazio. In de groepsfase nam Feyenoord het namelijk ook al tegen de Romeinen op. In die poule eindigde Lazio verrassend derde, waarna het in de tussenronde van de Conference League afrekende met Cluj. AZ eindigde als groepswinnaar in poule H van de Conference League en mocht de tussenronde overslaan. Weten de Alkmaarders stiekem te winnen in Rome, dan pak je 4.75 keer je inzet. Boekt Lazio de zege, dan pak je 1.75 keer je inleg.

AZ kan een bijzondere statistiek overleggen dit seizoen. De nummer drie van de Eredivisie wist dit seizoen bijna elke wedstrijd te scoren. Dat gebeurde slechts één keer niet: op 4 augustus tegen Dundee (1-0). Is AZ tegen Lazio opnieuw trefzeker, en scoort Lazio ook, dan zie je je inzet 1.80 keer terug.

Pavlidis

Maandag werd bekend dat Lazio het tegen AZ moet stellen zonder topspits Ciro Immobile. De aanvaller heeft een blessure overgehouden aan het gewonnen uitduel bij Napoli en is daardoor ook nog onzeker voor de return. AZ heeft wel de beschikking over zijn eerste spits. Vangelis Pavlidis was dit seizoen direct betrokken bij 26 goals in 25 wedstrijden. Is hij in Rome wederom belangrijk met een goal, dan pak je 3.45 keer je inzet!

Lazio - AZ live op TV

Lazio - AZ begint dinsdag om 18:45 uur en is live te zien op ESPN. Ga voor het complete aanbod voetbalprogramma’s op TV naar onze pagina Voetbal op TV