AZ op rand van overwintering: pak 3.50 keer je inzet voor goal van topscorer De Wit!

AZ kan donderdag goede zaken doen in de Conference League. Bij een zege op Apollon Limassol zijn de Alkmaarders namelijk verzekerd van Europese overwintering. Is Europees topscorer Dani de Wit weer trefzeker? Op een goal van de middenvelder staat een odd van 3.50 bij Jack’s!

Dani de Wit, middenvelder van AZ
© PROSHOTS | 13-10-2022 07:00
  • Tip: AZ wint en beide teams scoren (3.60)
  • Tip: Dani de Wit scoort (3.50)
  • Tip: Karlsson scoort (2.55)

Vorige week was AZ in eigen huis met 3-2 te sterk voor het Cypriotische Apollon Limassol. De ploeg van Pascal Jansen pakte de leiding via Odgaard, maar moesten kort daarna alweer een tegentreffer incasseren. Na rust kwamen zagen de Alkmaarders na een 2-1v voorsprong weer heel snel op 2-2, maar Karlsson kroonde zich in de slotfase met een rake kopbal tot matchwinner. Scoren beide teams donderdag opnieuw en trekt AZ aan het langste eind, dan pak je 3.60 keer je inleg. 

De Wit Europees topscorer

Dani de Wit was vorige week alweer goed voor zijn tiende doelpunt van dit seizoen. De aanvallende middenvelder schoot er in de kwalificatie vier binnen en tekende tegen Apollon vanaf de stip voor zijn derde goal in de groepsfase. Ook in de Eredivisie heeft de Wit er al drie inliggen. Scoort hij op Cyprus opnieuw voor AZ, dan zie je je inzet 3.50 keer uitbetaald worden!

Veilig en betrouwbaar

Na maandenlang blessureleed keerde Jesper Karlsson vorige week eindelijk weer terug op het voetbalveld. De Zweed was tegen FC Groningen meteen trefzeker en ook op Europees niveau was hij met de winnende goal tegen Apollon Limassol belangrijk voor AZ. Op een nieuwe goal van Karlsson staat een quotering van 2.55.