AZ jaagt op Europees succes: 100x je inzet als de Alkmaarders winnen!

Voor AZ is het donderdag erop of eronder. De Alkmaarders moeten in eigen huis tegen West Ham een 2-1 achterstand goedmaken om alsnog de finale van de Conference League te bereiken. JACKS.NL heeft een fantastische welkomstactie voor nieuwe spelers: als AZ wint pak je tot 100 keer je inzet bij de bookmaker!

Tijjani Reijnders namens AZ
© PROSHOTS | 16-05-2023 18:00

100 keer je inzet als AZ binnen 90 minuten wint

AZ kwam vorige week in Londen op voorsprong door een afstandsknal van Tijjani Reijnders, maar moest in de tweede helft uiteindelijk toch de meerdere erkennen in West Ham. De ploeg van David Moyes kwam via een penalty op 1-1, waarna het later uit een hoekschop ook nog 2-1 werd. Daardoor heeft AZ donderdag in het eigen AFAS Stadion een achterstand goed te maken om alsnog de finale van de Conference League te bereiken. Staat de ploeg van Jansen na 90 minuten op voorsprong, dan pak je als nieuwe spelers van 24 jaar of ouder 50 of 100 keer je inzet bij JACKS.NL! AZ hoeft dus niet binnen 90 minuten de finale te bereiken, het gaat alleen om de stand!

Meedoen

1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim je bonus in je bonussectie.
  4. Zet op de wedstrijdpagina van West Ham - AZ in op ‘Wedstrijdwinnaar, AZ Alkmaar’
50 of 100x je inzet als AZ wint van West Ham United

Ga voor de bonusvoorwaarden naar de actiepagina van JACKS.NL.

AZ - West Ham United live op tv

AZ - West Ham wordt donderdag om 21:00 uur gespeeld. De wedstrijd is live te zien op Veronica en ESPN 2. Ga voor de volledige tv-gids naar onze pagina Voetbal op TV.