Voetbal Wedden op de Champions League Kwartfinale Wedstrijden

Twee kwartfinalewedstrijden van de Champions League vinden plaats op woensdag 13 april. In Spanje nemen Atletico Madrid en Manchester City het in Estadio Wanda Metropolitano tegen elkaar op. In Engeland neemt Liverpool het op Anfield op tegen Benfica. Beide Engelse teams zijn duidelijk de favoriet bij de bookmakers. We kijken naar de odds en de kansen van deze Champions League wedstrijden!

Manchester City Player Nathan Ake in de Champions League tegen Madrid
© VoetbalVandaag Images | 12-04-2022 16:01

Liverpool FC - Benfica - 21:00 - Anfield

We trappen af met Liverpool dat thuis Benfica ontvangt. Met een 1-3 overwinning voor Liverpool FC vorige week in Portugal, lijkt er voor de ploeg van Virgil van Dijk geen vuiltje aan de lucht. De bookmakers hebben ze als favoriet met een kans van 77.50% waardoor de odds uitkomen op 1.29 bij Jacks Sport & Casino. Je kunt inzetten op Liverpool FC om te winnen tegen een koers van €29 voor elke €100 die je inzet.

Het gevaar van deze weddenschap, behalve de hele lage odds, is dat Liverpool helemaal niet hoeft te winnen. Ze kunnen lekker achterover hangen en verdedigen. Met de op een na minst gepasseerde verdediging van de Premier League mag je verwachten dat ze daar niet teveel moeite mee hebben.

Als je verder naar de odds kijkt mag je geloven dat het een wedstrijd wordt met veel doelpunten voor Liverpool FC.

Atletico Madrid - Manchester City - 21:00 - Estadio Wanda Metropolitano

De tweede wedstrijd van de avond is tussen Atletico Madrid en Manchester City op de thuisbasis van Atletico Madrid, het Wanda Metropolitano Stadion. Manchester City komt in deze wedstrijd met een voorsprong van één doelpunt uit de eerste wedstrijd.

Atletico Madrid zal proberen daar verandering in te brengen en de wedstrijd in handen te nemen. De bookmakers hebben Atletico Madrid als de underdog in deze wedstrijd met odds van 5.00 (20%). Dat betekent dat als je €100 inzet op Atletico Madrid, je €500 kunt winnen.

Eerder heeft stadsgenoot Manchester United zich al vergist in de Spanjaarden en het is moeilijk om een winnaar aan te wijzen. Het thuisvoordeel kan wel eens een belangrijke rol spelen in combinatie met de 1-0 uitslag van de vorige ontmoeting.