Voetbal op tv: Waar en hoe laat kijk je PSV - Arsenal?

PSV was na de memorabele zege op Sevilla FC al zeker van overwinteren in de Champions League, maar er staat nog een mooi toetje op het programma: het thuisduel met Arsenal. De Londenaren zijn eveneens zeker van de volgende ronde en ook al van de eerste plaats. Er staat in Eindhoven dus een wedstrijd 'om des keizers baard' op de rol.

Joey Veerman, middenvelder PSV
© PROSHOTS | 12-12-2023 09:00

De wedstrijd wordt al om 18:45 afgetrapt in het Philips Stadion en op datzelfde tijdstip beginnen groepsgenoten Sevilla en RC Lens in Frankrijk aan hun onderlinge duel. Aldaar staat er nog wél wat op het spel, namelijk een plekje in de tussenronde van de Europa League. Winnen de Spanjaarden, dan zien we hen terug in de koker bij de loting, maar bij een gelijkspel of winst van Lens zijn het de Fransen die doorgaan.

Waar is de wedstrijd te zien?

De wedstrijd wordt op het open kanaal op RTL 7 uitgezonden, dat de liverechten van de Champions League op de open zenders in handen heeft. Op Ziggo Sport is de wedstrijd eveneens te zien, en via deze (betaalde) zender zijn de andere wedstrijden in deze speelronde ook live te volgen.

PSV in de UEFA Youth League

De U19 van PSV komt op dinsdag eveneens in actie tegen Arsenal. De jongelingen trappen om 14:00 uur af op De Herdgang en ook deze wedstrijd is live te zien, al moet je daar wel Ziggo Sport Select voor kunnen ontvangen. Bij deze wedstrijd staat er overigens wél wat op het spel, want bij een overwinning heeft PSV nog kans op de volgende ronde, afhankelijk van het resultaat bij Lens U19 - Sevilla U19.

GRATIS ZIGGO SPORT

Overige Champions League-wedstrijden

Vervolgens worden om 21:00 uur nog veel meer mooie wedstrijden gespeeld, waaronder FC Kopenhagen - Galatasaray en Manchester United - Bayern München, waarbij alleen de Duitsers al zeker zijn van overwinteren op het miljardenbal, de overige ploegen maken allen nog kans. Deze wedstrijden volg je allemaal via de kanalen van Ziggo Sport en op Ziggo Sport Select kan je het schakelprogramma Ziggo Sport Switch volgen.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma