Voetbal op tv: PSV speelt cruciaal CL-duel!

PSV wacht woensdag in de play-offs van de Champions League de extreem belangrijke return tegen Rangers. In Glasgow eindigde het in een 2-2 gelijkspel en dus kan het nog alle kanten op. In dit artikel vertellen we je waar je PSV - Rangers live ziet!

Joey Veerman namens PSV in actie tegen Rangers
© PROSHOTS | 29-08-2023 12:00

PSV - Rangers op tv

Het duel tussen PSV en Rangers wordt woensdag 30 augustus live uitgezonden op RTL 7 en Ziggo Sport. De voorbeschouwing van de Champions League-voorronde begint al om 19:55 uur.

GRATIS ZIGGO SPORT

Samenvatting Rangers - PSV

Het heenduel tussen beide ploegen eindigde in een waar doelpuntenspektakel die uiteindelijk geen winnaar kende. De Schotten pakten twee keer de leiding, maar PSV had daar ook twee keer antwoord op.

Wedden op PSV - Rangers

Uiteraard is het ook mogelijk om te wedden op PSV - Rangers. Zo kun je bijvoorbeeld inzetten op een goal van Luuk de Jong. De spits van de Eindhovenaren was op Ibrox verantwoordelijk voor de 2-2 en scoorde daarmee in zijn vierde Europese wedstrijd op rij. De Jong heeft nu in Europees verband 28 keer gescoord voor een Nederlandse club en nadert het record van Willy van der Kuijlen (29). Is het woensdag opnieuw raak voor Lukinho, dan pak je 2.15 keer je inleg bij JACKS.NL.

Verder kan je bij JACKS.NL inzetten op het totaal aantal goals dat gaat vallen bij PSV - Rangers. Wordt het net als vorige week een doelpuntenfeestje? Als er minstens vier goals vallen, zie je je inleg liefst 2.55 keer terug!