Voetbal op tv: PSV hervat CL-avontuur in Oostenrijk

PSV speelt dinsdag tegen Sturm Graz de return in de derde voorronde van de Champions League. De ploeg van Peter Bosz verschafte zichzelf een uitstekende uitgangspositie door thuis al met 4-1 te winnen. Verzekeren de Eindhovenaren zich in Oostenrijk definitief van een ticket voor de play-offs? Lees hier waar je Sturm Graz - PSV live ziet!

PSV juicht na het scoren van een goal
© PROSHOTS | 15-08-2023 09:00

Sturm Graz - PSV live op tv

Door goals van Sangaré, De Jong (2) en Babadi verdedigt PSV in Oostenrijk een voorsprong van liefst 4-1 in Graz. Als de ploeg uit de lichtstad het niet weggeeft, wacht slechts één horde voor het bereiken van de Champions League-groepsfase. Voordat dat zover is, moet eerst dus gewonnen worden van Sturm Graz. Je ziet het duel om 20:30 uur live op Veronica.

Wedden op Sturm Graz - PSV

Kijkend naar de odds rekent bookmaker JACKS.NL PSV wederom als favoriet voor de overwinning. Als de Eindhovenaren winnen, pak je namelijk 2.07 keer je inzet. Uiteraard kun je ook weer inzetten op het aantal doelpunten. Wordt het net zo'n doelpuntenfestijn als vorige week en vallen er minstens vier goals, dan zie je je inzet 2.60 keer terug. Ook is het mogelijk in te zetten op specifieke doelpuntenmakers. Luuk de Jong scoorde er vorige week twee. Prikt hij in Oostenrijk opnieuw, dan pak je liefst 2.50 keer je inzet. Maakt hij er weer twee, dan wordt de odd zelfs 10.00!

Samenvatting PSV - Sturm Graz