Voetbal op tv: hier kijk je live naar Rangers - PSV

PSV neemt het dinsdag in de play-offs van de Champions League op tegen Rangers. De ploeg van Peter Bosz wil zichzelf op het Ibrox Stadium een goede uitgangspositie verschaffen voor de return van volgende week. Lees hier waar je de wedstrijd live ziet!

Peter Bosz, trainer van PSV
© PROSHOTS | 22-08-2023 08:00

Rangers - PSV live op tv

PSV moet nog maar één horde overwinnen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Om dat te bewerkstelligen moet worden gewonnen van het Schotse Rangers. Het duel Rangers - PSV wordt 22 augustus live uitgezonden op Veronica. De wedstrijd begint om 21:00 uur. De voorbeschouwing is al vanaf 19:55 uur te zien.

Wedden op Rangers - PSV

JACKS.NL heeft een uitgebreid spelaanbod voor Rangers - PSV klaarstaan. Kijkend naar de quoteringen, ziet de bookmaker PSV als favoriet voor de overwinning. De Eindhovenaren krijgen een odd van 2.25 toebedeeld. Als Rangers wint, pak je 2.95 keer je inleg. Ook is het mogelijk in te zetten op doelpuntenmaker. Luuk de Jong scoorde in de afgelopen twee CL-wedstrijden drie keer. Lukt hem dat opnieuw, dan pak je 2.85 keer je inzet!

Samenvatting Sturm Graz - PSV

PSV bereikte de play-offs van de Champions League door met ruime cijfers af te rekenen met Sturm Graz. Nadat PSV het heenduel met 4-1 won, werd er vorige week met 1-3 afgerekend met de Oostenrijkers.