Voetbal op tv: Feyenoord en PSV in de Champions League!

Deze week komen de Nederlandse ploegen weer in actie in Europees verband. In de groepsfase van de Europese toernooien zullen zij hun vierde wedstrijd spelen. In de Champions League reist Feyenoord af naar het Stadio Olimpico van SS Lazio, waar het in de Europa League het afgelopen seizoen twee keer verslagen werd (eenmaal door Lazio, eenmaal door AS Roma). PSV ontvangt op zijn beurt RC Lens, een ploeg uit het noorden van Frankrijk die na een stroeve competitiestart nu negen wedstrijden op rij ongeslagen is.

Enkele spelers van Feyenoord
© PROSHOTS | 07-11-2023 11:30

Live op tv

Feyenoord incasseerde in de uitwedstrijden in de Europa League vorig seizoen tegen zowel Lazio als AS Roma vier doelpunten. Defensief staan de Rotterdammers er momenteel een stuk beter op. Kan de ploeg van Arne Slot deze lijn doortrekken? Op dinsdagavond wordt er in Rome om 21:00 uur afgetrapt bij Lazio - Feyenoord. RTL 7 opent om 19:55 uur met een uitgebreide voorbeschouwing, terwijl de wedstrijd zelf vanaf 21:00 uur ook live te volgen is bij Ziggo Sport Voetbal.

Een dag later zijn de tijdstippen en uitzendingen voor PSV - Lens hetzelfde. In het Philips Stadion start de wedstrijd op woensdag om 21:00 uur. Op RTL 7 is de voorbeschouwing dan al geruime tijd aan de gang. PSV verspeelde twee weken geleden nog een minimale voorsprong in Frankrijk. Met twee punten uit drie wedstrijden heeft het een overwinning nu hard nodig. Met welk plan komt Peter Bosz op woensdagavond op de proppen?

NU VOOR €13,95 PER MAAND

JACKS.NL special

JACKS.NL hanteert een special voor de Nederlandse teams in de Champions League deze week. Wint Feyenoord in Rome van Lazio en wint PSV in eigen huis van Lens, keert de bookmaker 5.75 keer je inzet uit!

Champions League programma

Naast de wedstrijden van de Nederlandse clubs zijn ook andere confrontaties in de Champions League live te zien op tv. Bekijk dit voetbalaanbod op Ziggo Sport via Champions League speelronde 4 of op onze pagina Voetbal op TV.