Real Madrid, City en Benfica in de Champions League: pak 6.40 je inzet bij Jack’s!

Woensdag worden de laatste wedstrijden in de groepsfase van de Champions League gespeeld. Ondanks dat er al veel beslissingen zijn gevallen in het miljardenbal, zullen de topploegen hun groepsfase toch in stijl willen afsluiten. Wij hebben een wedcombo samengesteld waar je 6.40 keer je inzet kan terugverdienen!

Vinicius Junior, aanvaller van Real Madrid en Brazilië
© PROSHOTS | 02-11-2022 07:00

Real Madrid – Celtic: Vinícius Júnior schiet minstens twee keer op doel (1.90)

Real Madrid heeft zich al lang en breed geplaatst voor overwintering in de Champions League. Woensdag wacht de regerend winnaar van het miljardenbal een thuiswedstrijd tegen het Schotse Celtic, dat hoe dan ook vierde wordt in de poule. Bij de Madrilenen kent Vinícius Júnior een goede eerste seizoenshelft. De Braziliaan scoorde dit seizoen negen keer, waarvan drie in de Champions League. Daar schoot de razendsnelle aanvaller ook al tien keer op doel, waarmee hij na Lewandowski het meeste schoten per wedstrijd op doel lost. Zet hij die statistiek voort tegen Celtic?

Free Bet tot €100!

Manchester City – Sevilla: Manchester City wint en houdt de nul (1.97)

Ook Manchester City is al verzekerd van de knock-outfase op het hoogste Europese podium. De manschappen van Pep Guardiola zijn nog ongeslagen en incasseerden in de groepsfase slechts twee goals. Daarmee hebben de Engelsen de minst gepasseerde defensie in het miljardenbal. Woensdag krijgt City bezoek van Sevilla, dat derde wordt in de poule. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een overtuigend 0-4 overwinning voor Aké en zijn team. Wint Man City woensdag opnieuw en houden ze daarbij opnieuw het doel bij schoon?

Maccabi Haifa – Benfica: Benfica wint (1.71)

Benfica is één van de sensaties dit Champions League-seizoen. De ploeg van Roger Schmidt is nog ongeslagen in een poule met PSG, Juventus en Maccabi Haifa en heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase van het toernooi. Ook in de nationale competitie gaat het de Portugezen geweldig af: daar morste Benfica slechts twee punten, waardoor ze dik bovenaan staan. Zetten de adelaars hun ongeslagen reeks voort met een overwinning op Maccabi?

Wedcombo Champions League