PSV treft Lens opnieuw: 100 keer je inzet bij JACKS.NL voor een overwinning!

Woensdagavond speelt PSV voor de tweede maal in eigen huis in de groepsfase van de Champions League. Tegenstander is dit keer RC Lens, de Fransen tegen wie twee weken geleden nog met 1-1 werd gelijkgespeeld. Drie punten zijn voor de Eindhovenaren broodnodig, daar de ploeg van Peter Bosz zonder overwinning onderaan bivakkeert in groep B. JACKS.NL ziet het wel zitten!

Elftal van PSV Eindhoven
© PROSHOTS | 06-11-2023 14:15

100 keer je inzet als PSV wint

JACKS.NL heeft namelijk een welkomstactie voor nieuwe spelers. Iedereen van 24 jaar en ouder maakt kans om 50 of zelfs 100 keer zijn of haar inzet te winnen! Het enige wat daarvoor moet gebeuren is dat PSV woensdag de eerste drie punten pakt in de groepsfase van de Champions League. Wil je meedoen? Doe dan het volgende:

1. Maak een account aan op JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens € 20 voor de boosted odd van 50, minstens € 100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet bij de wedstrijd PSV - RC Lens in op PSV als "Wedstrijdwinnaar".
  5. Wint PSV? Dan pak je 50 of zelfs 100 keer je inzet!
50 of 100 keer je inzet als PSV wint van Lens

Heenwedstrijd Lens - PSV

In het Stade Bollaert-Delelis kwam PSV twee weken geleden nog op voorsprong door een doelpunt van Johan Bakayoko, maar deze werd na een kleine tien minuten ongedaan gemaakt door aanvaller Elye Wahi. Zodoende stond er na 90 minuten een gelijkspel op het scorebord.